Дали ви се допаѓа WoW

• Креатор на темата Креатор на темата DarkCore^
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа WoW

• Вкупно гласачи
    239
Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Локација
0x436344 =1 - 358231x66
Дали ви се допаѓа WoW одговорете во оваа анкета!!!:salut:

Attachments

• World of Warcraft Burning Crusade.jpg
    World of Warcraft Burning Crusade.jpg
    147,2 KB · Прегледи: 150
Воф .. играта е жив ужас незнам со е финтата у играта .. ке играш по цели денови ке дигаш левели .. и за шо ?? ц ц ц глупости е

Гласав не, ТБЦ ја уништи играта, не играм од 11 јануари па навака. Ова не е само мое мислење и мој став. WoW is dead Jim.......

мене ми е убава,штета што нема каде да ја играм,но ќе гласам да

i jas mislam deka TBC ja unisti wow...jas od nova godina prestanav da igram (si go prodaov akaundot) samo zadari toa TBC...licno mislam deka ke bese podobro da se stavaat novi istanci(neso kako Naxx so se pojavi) pa novi reputacii i razni gluposti no za 60lvl, so pacovi so ke izlagaa za vo idnina...ali blizzard si znaat, i taka si ja zgolemija popularnosta uste poveke so TBC...
Sepak mojot glas e ДА bidejki mnogu ja igrav porano i mi se dopaga :)

Pozdrav:helou:

Малку е утната анкетата, со оглед на тоа дека овој форум е направен за оние кои ја играат и сакаат оваа игра.

Покорисно би било ако се отвараат теми за класите, нивно градење, за ајтеми, за инстанци...

Значи подфорумот да биде корисен, да нуди информации врзани со играта.

WoW e broj eden vo svetot od tipot na MMORPG igri..

Stvarno e top igrata, samo moram da se vlecam po privatni serveri. :)

Играта е супер и е место број 1 во светов од типот MMORPG игри.

Нормално дека ми се допаѓа!

Мислев да ја затворам анкетата бидејќи мислев одговорот е очигледен ама гледам има интересни одговори...
Па продолжете...
Мене иначе...ми здосади брзо коа сфатив дека е бесмислена...3 саати губам за да земам еден item составен од 10 полигони :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom