statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
мојта анаконда не...bun bun bun bunbunbun bun bun
Јако зборќе, маjќе ми....бун бун бун банбун бан bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мојта анаконда не...bun bun bun bunbunbun bun bun
Јако зборќе, маjќе ми....бун бун бун банбун бан bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Wait, you mean King Burger or Burger King (cuz these are two different ones)? Cuz Burger King (the famous fast food chain) is quite much the worst burgers (if you can even call them that way) that you can possibly find lol I know there arent some great burger places in MKD but if you think that the burgers at BK are any better then Id say you have a weird definition of whats a good burger.I'm feeling stupid for saying that, but for now Burger King has the best burger I've tried in Skopje.
ту бе никој не спомена Teteks?
Пред два дена јадев и не ми се виде толку лоша, или јас прегладен сум бил или пак тебе ти се потрефила лоша плескавицаKatastrofa e pleskavicata, sekoj pat koga jadam stomak me boli, nivo podole e i od taa od sedmica. Kojznae sto stavaat vnatre.
Пред два дена јадев и не ми се виде толку лоша, или јас прегладен сум бил или пак тебе ти се потрефила лоша плескавица
Во Тетекс не ми се допаѓа тоа што го наплаќаат исто и со помфрит и без помфрит, знам им побарав без помфрит и 100ка ми го наплатија, обично на други места има разлика со или без помфрит.
Не знам како било претходно, инаку чисто тешко да најдеш, јас затоа и избегнувам мелено, додуша и стекот во Тетекс не би го купил уште еднаш, тегав е не ми се допадна воопшто, земаат некој стек со најнизок квалитет бразилски или од каде и да е донесен.Ne znam, ne mi ima vkus na meso toa nesto. Mnogu drugi stvari stavaat u mesoto i se gubi praviot vkus.
Ne znam dali si kupuval koga go otvorija togas mnogu pomfrit stavaa i opsto kvalitetot bese mn podobar, sea ne tolku.
Не знам како било претходно, инаку чисто тешко да најдеш, јас затоа и избегнувам мелено, додуша и стекот во Тетекс не би го купил уште еднаш, тегав е не ми се допадна воопшто, земаат некој стек со најнизок квалитет бразилски или од каде и да е донесен.
Your post as a whole has got a good point.Macedonia isn't known for it's "killer fresh 100% beef never frozen burgers".