Каде може да се најде најдобриот бургер во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Que
  • Време на започнување Време на започнување
Последниве месец дена два пати јадев во Brunch Box. Од што е сочен бургерот се јаде за 3 минути и е превкусен. Не сочен да течат сосови ко од ројал де. Не служат помфрит, али самиот бургер е топ. Препорачувам.

Може не е најдобар, ама во Меџик - Кисела Вода има скроз ок бургер. :)

Јадев Блек Ангус од Фат Кичен, солиден бургер и различен од остантите, дефинитивно води пред сите во МК.

Не сум јадел од Бејкинг Бред ваљда од кога смениле газди и почнаа да се шират по молови, па решив да земам. Јадев Смеш Бургер и направиле солидна копија на Мекдоналдс. Така да на некој ако му се јаде Мекчиз нека си земе Смеш бургер, истиот сенф, кечап, кромид и краставички, дури и лепчето и плескавицата се исти како Мек само поголем оброк имаш.

Јас имам сосема спротивно мислење за Фат Китчен, бургерите не ми се воопшто добри од кај нив.

Не знам што подразбираш за добар бургер, али ова беше квалитетно потпечено лепче со некоја текстура на баварски ѓеврек, квалитетен стопен кашкавал со појак вкус, квалитетно месо од Ангус говедо, сирача-мајо сос итн. Во глобала сите состојки се поскапи и плус добра комбинација...

Сеа може ти сакаш ждеравица со коски, жили, лебни трошки и сојара, да не можеш да ја дојадеш и после три дена да не можеш вода да се допиеш. Да жрдиграш и цела недела да ти се враќа вкусот и да викаш 'тоа е тоа, еднаш даваш пари, цела недела ја осеќаш жедоравачата'...

Не знам што подразбираш за добар бургер, али ова беше квалитетно потпечено лепче со некоја текстура на баварски ѓеврек, квалитетен стопен кашкавал со појак вкус, квалитетно месо од Ангус говедо, сирача-мајо сос итн. Во глобала сите состојки се поскапи и плус добра комбинација...

Сеа може ти сакаш ждеравица со коски, жили, лебни трошки и сојара, да не можеш да ја дојадеш и после три дена да не можеш вода да се допиеш. Да жрдиграш и цела недела да ти се враќа вкусот и да викаш 'тоа е тоа, еднаш даваш пари, цела недела ја осеќаш жедоравачата'...

Де бе што се тригерна толку, твоја да не е фирмата? Океј најдобар е Фат Китчен, сите што имаат друго мислење врска немаат од животот.

Прашајте го чичкови за бургери, 15кила се здебелив последна година од јадење :) На братот Бристол му станав конкуренција :icon_lol:

Прашајте го чичкови за бургери, 15кила се здебелив последна година од јадење :) На братот Бристол му станав конкуренција :icon_lol:
Јас на диета сум веќе една година т.е јадам само еднаш во денот помеѓу 5 и 6 саатот другото време кафе, чај без шеќер и многу вода симнав 30 кг. :)

Тетекс ланецот на сендвичари, гледам иста политика како KFC имаат.
Велигден не постои во нивните објави, но Рамазан го честитаат по 15 пати и имаат рамазански понуди. Потполно исто ко KFC.

Дали и они како KFC суптилно сакаат да покажат кои се добродојдени таму, а кои не се?

Велигден не постои во нивните објави, но Рамазан го честитаат по 15 пати и имаат рамазански понуди. Потполно исто ко KFC.

Дали и они како KFC суптилно сакаат да покажат кои се добродојдени таму, а кои не се?
Ништо не може да го спречи каурот у строг центар да ги финансира кољачите на неговите деца,со тупаници да ги тепаат пак ред за кебапи ке чекаат

Jadev od Kiosk, po preporaka Kiosk burger, i ne bev zadovolen. Lepceto ok, pleskavicata ok no nisto posebno - nema vrska sto bese mala, slab vkus, na momenti i bljantavo. Pomfritot ocaen kako i majonezot vo obid, ili sto i da bese toa. Ne bi preporacal nitu povtoril.
Автоматски споено мислење:

Odamna ne jadam vo Teteks, pokraj ovie pricini sto gi spomna, no i kvalitetot im e onaka, ispod prosek. Otsekogas mi prael hamburgerot niven tegobi vo stomak i zestoki kiselini. Inaku da, toa se Torbesi koi nagolemo se siptarisuvaat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom