Xibalba
Господин Господин
еве го огласот кој случајно го најдов во моментов дека е излезен и денес повторно.
Пријави барем лажен оглас кај Пазар3, да не се изгорат и други (моментално пишува дека 106 луѓе го посетиле огласот денес

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еве го огласот кој случајно го најдов во моментов дека е излезен и денес повторно.
џабе е има и други огласи истиот ќе се горат уште многу...https://www.pazar3.mk/Оглас/Се-нуди...-RABOTA-PICA-MAJSTORI-PEKARI-GOTVACHI/2365852 еве уште еден оглас од истиот денесПријави барем лажен оглас кај Пазар3, да не се изгорат и други (моментално пишува дека 106 луѓе го посетиле огласот денес)
Ова е работа на полицијата ама од друга страна пак природна селекција.(Колку и грубо да звучи)Пријави барем лажен оглас кај Пазар3, да не се изгорат и други (моментално пишува дека 106 луѓе го посетиле огласот денес)
1188 јави се и провери на кого се водат сите три броеви кои се пишани во огласот, да видиш дали ќе биде истото лице или повеќе, овие се или повеќемина банда собрани и имаат најдено „интелигентен“ начин за прикривање на трагите на починати лица, или пак се аљабаци кои одат на варијанта дај шта даш, чисто да направиш pattern провери ги имињата на кои се водат телефоните, сметките ги имаш и оди до полиција со извод од уплатите.На оглас на Пазар 3 сретнав вработување во Гермнанија со МКД Пасош се јавив, од другата страна без конкретно претставување ми кажаа д ауплатам 1890 ден на име преведувач, за да можел наводно да ја преведе апликацијата, уплатив во Банка, и на уплатница го имаше нормалното имете и презимето на човекот кој ги уплаќам парите, по два часа бев телефонски известестен дека сум примен на работа, и дека во рок од 30 минути морам да уплатам 1690 ден на истиот "преведувач" за апликација за систематски во Франкфурт, и тоа го уплатив ,по два и пол часа ми се јави и ми кажа дека овој пат морам по брза постапка во дежурна банка во Рамстор да уплатам 2190 за барање на работна дозвола до 21:30 ги уплатив парите, и почнав да се сомневам во релевантноста на овој човек кој во 23 часот па ме побара и ми кажа дека наредното утро морам да уплатам уште некои 2190 ден мислам, тие пари не ги уплатив им се јавив и им ги побарав преведените документи до тој момент, тие не ми ги доставија со образложение дека преведените документи се доставувааат на аеродром пред тргнување , со оглед на тоа дека најверојатно станува збор за голема превара...сакам да го споделам ова искуство, за поголемо внимание, споделете вакви мислења и вие
Тоа е стандардна ситуација затоа пишав погоре природна селекција. Нит се видел нит потпишал нешто на жими мајка дал пари и после леле шчо напраивме.pa ne se dava pari odnapred.
da ti sredi da ama od prva plata dajmu kolku bara.
jas imam raboteno vo grcija.sostanok so deckoto i se gleda deka ne e prevarant odma sam si vika od prva plata mi davate 200 evro i si terate dalje.
Да да истиот е Даниел Корчев се вика, којзнае колку измамени има ама од овие изнудил 90 000 од мене 100 евраОвој колку измами има правено. 10 години веќе. Цело време ситни пари од ваму таму никој не го пријавува ама изгледа ќе му дојде крајот. https://kajgana.com/negotinec-izmamil-ohrigjani-vetuvajkji-im-rabota-vo-germanija
Што е тоа што го зборат дека од 1ви Ноември нема потреба да чекаш за работна виза во амбасадата во Германија во МК туку работодавецот во Германија те пријавува по брза постапка кај нив?