Yamaha RD 125 1980

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Lesno za kilometraza. Ima da se najde. Sakas original ili nema vrska, bilo kakva? Oti ako e za original imas vo Grcija, ne znam niz Makedonija, a za bilo kakva, jasno, mozes digitalna, okolu 80 evra bese, a ima i normalni, samo treba da vidis kako i kade da se upasuva.

Сакам оригинална, и велат тешко дека ќе најдам, освен во Грција. Да не познаваш некој кој носи вакви делови и што би се нафатил овој дел да го среди?

Еве една слика од денес.

Attachments

• DSC01264.JPG
    DSC01264.JPG
    157,4 KB · Прегледи: 48
Само разјасни ми едно нешто... Ова е твоја машинерија? Ако ти треба делови за него ке се распрашам пошо имам еден мајстор пријател има растурено еден куп мотори може има и нешто вакво.

Да моја е... Ако можеш да се распрашаш, те молам ќе ми завршиш голема работа.

Ја немам оригиналната, само обртометарот го имам.

Немаш среќа што да ти кажам... Бев кај мајсторот и ми кажа дека правел генералка (чистење на непотребни делови) пред околу 2 недели. Имал километража исправна се, само стаклото скршено. И нормално километражата замина на некое буниште за старо железо со еден куп делови кои ги сметал за непотребни и неупотребливи. Не верувам дека ке му падне пак во рака Јамаха РД за растурање.

Е да му се невиди...

Ај ако некогаш шеташ по мајстори прашај за моделов.

Еве, ова ми фали мене. Левиот дел каде што покажува брзина, а обртометарот го имам.

Attachments

• 4a09_1.JPG
    4a09_1.JPG
    17,1 KB · Прегледи: 18

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom