Кои земји сте ги посетиле?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
USA: Arkansas, Atlanta, Lousiana, NYC
Balkan: Crna Gora-kotor(grad od kade poteknuva del od moeto pleme) sekoe leto po 3 meseci
Turcija - kusadasi
Srbija-Belgrad (pola pleme mi e tamu),
Bugarija-Bansko i velingrad,
Grcija- Katerini, Solun, Meteori i Tasos,
U posledno vreme Hrvatska vo leto posto e blisku do kotor

Ovakoj: Slovenija,Hrvatska,Bosna,Crna Gora,Srbija,bugarijaGermanija,Velika Britanija (cela osven Vels) I Irska

Tulku

Не ти го отвара линкот. Нема везе. Канада, USA, Франција, Италија, Шпанија, Тунис.
+ блиските: Бугарија, Грција, СЦГ, Албанија, Словенија

Grcija: Halkidiki, Solun, ostrovot Krf
Bugarija: Sozopol, Zlatni Pesoci, Sofija
Turcija:Sarmsakli, Kusadasi, Antalija, Akchaj, Istambul, Ankara
Germanija: Berlin

Necrophilia напиша:
дали интернетов не ми чини или линкот што си го пишал не чини али сега ке ги набројам земјите што сум ги посетил. Се разбира дека нема да можам сите оти одсабајле од 9ипол сум на работа сеа сум пред умирање... замислете 12 саати да си пред 15инчен лцд монитор, ај да не дрвам.
  1. Германија, живеев 5/6 години кога бев мал.
  2. Турција живеев две години а и сега сум им редовен скоро секое лето по 2 месеци идам.
  3. Дубаи
  4. Сингапур
  5. Франција
  6. Англија
  7. Италија
  8. Швајцарија
  9. Србија
  10. Бугарија
  11. Грција
  12. Албанија
  13. Косово - се брои како држава? или сеуште не?
  14. Египет т.е. Тунис али за мене си е египет хахха
  15. Романија
  16. и ако се важи преминување преку држави али значи не со авион туку со автобус и во секој поголем град да застанеш сум бил во Јордан, Иран-Ирак незнам која е разликата али тоа беше одамна пред 6-7 години и Јемен.
и ете ке забораев највеке впечаток од сите држави каде што сум бил ми има остаено Холандија, иако многу луге ја мрзат како држава али стварно е прекрасна и има многу добри услови за живеење.

ете сум забораил Мексико да спомнам, таму бев на светско првенство во вадо-рју карате.

Кина, Дубаи (како град) и блискиве земји како Грција (ууууууу), Бугарија(уууууу), Србија(пола ууууу), Црна Гора (добра си е), Хрватска, Романија и Турција

Грција(Атина,Халкидики),Бугарија(Софија,Варна),Србија(Белград,Ниш,Нови Сад),Хрватска(Дубровник),Унгарија(Будимпешта),Турција(Дидим,Истамбул,Памук Кале)....
Од сите овие најповеќе впечаток ми оставиja Будимпешта и Троја...се надевам уште многу ќе прошетам и ќе видам зошто обожавам да патувам:)

Od kaj da pocnam.... mmm... aj od jugov :)
Grcija, Bugarija, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Avstrija, Germanija, Holandija i tolku :) zasega :vozbud:

Хрватска, Бугарија, Грција, Турција, Унгарија, Кувајт. Така, скромно.

само Бугарија кутрио ја али планирам целио свет да го помина особено фестивалот во РИО уффф

Грција, Бугарија, Србија, Хрватска, Словенија. За сега доста е, па понатаму и подалеку ќе се оди :vozbud:

Србија,Бугарија,Хрватска,Црна Гора,Албанија,Турција,Грција

Србија,Хрватска,Словенија,Австрија,Чешка,Германија и Унгарија.

Вчера се в'рнах от Малта. Бјах за три дена по Гергьовден. Направи ми впечатление, че 90% от келнерите бјаха С'рби или Македонциo_O
Иначе, бил с'м тук:
chart

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom