Македонија-Норвешка 1/8 Финале

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

ЛаФови сме или Мачиња?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сите викаат така, ама не се размислува колкав е притисокот кога играш напад, а знаеш дека голот ти е празен и ако згрешиш додавање, толку е.
Чист промашај е оваа тактика, ама да не ја тупиме сега :D
Iame praeno mnogu takvi greski i porano koga igravme 6vs6. Samo togas e kontra 1na1 so golman.

Абе сo тaa тaктикaтa ептен тупите.
Пa сo oвие игрaчи 7 нa 6 не мoжиме вишoк дa нaпрaјме , a не пaк дa oдевме 6 нa 6.
Oсвен Лaзaрoв , Н.Мaркoвски и Стoилoв сите други не се ни зa вo Пoвaрдaрие дa игрaт.
Сo 3 цa игрaчи Нoрвешкa не се дoбивa.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Tolku bese od euforijata. Tesko skoro pa i nevozmozno da gi stignime koga se vo serija vlezeni.Krivi sme sho ne se odlepivme koa nemaa 7 min gol dadeno, sea ke si go krkaat

Дали мечот тука е изгубен?

Реално ако не влезат Норвежаниве во серија на 2 минути ми изгледа ова како да е завршено тука, Норвежаниве се дисциплинирани и паметни за доволно сигурно ова да си го завршат...

Тоа е, толку ни се силите сепак, немаме добар голман, имаме млади играчи, ни ебаа матер повредите, и најбитно - стативите матер ни ебаа.

Исто ФОРСИРАМЕ игра без голман за која што немаме квалитет, не е ова Франција.

Добрите вести се што Червар внесува менталитет од највисоко ниво во репрезентацијава. Дека ете никогаш не е готово, секогаш може да се вратиме што покажавме со Тунис и Исланд - мечеви во кои што порано ние би биле во ситуација да прокоцкаме водство во последни минути. Башка и зезната група имавме и завршивме ттрети...а некои експерти тука најавуваа и петто место..
Не е лошо, неаме ние ростер за играње на секои 2 дена... се на се крајно позитивен ефект има првенствово врз екипава. И верувам Червар ќе биде солиден и на ЕП догодина.

Е сега штета што е егоист и не го вика нашиот најквалитетен голман во репрезентација ама ајде...

Мене еве пак ме интересира како тоа на Кире му идел шутот од 9 метри на првенствово, па дури и тактиката била заслужна за тоа.

Овие се прави крила , норвешките .

Готова е оваа. Влеговме во нивната машинерија и сега прашање е само дали ќе успееме да се вратиме на некоја пристојна разлика (што не верувам) или целосно ќе не размонтираат.

Од невозможни ситуации даваат гол крилата на Норвешка , одлични се .

Ова мора да е рекорд со статививе...

Што гледаш ти бе пријателе ? Норвешкиот тренер викна тајм аут......

Пријателе, основни правила не знаеш. Не може противничкиот тренер да побара тајм аут кога ти напаѓаш.

Колку психички се имаат посрано од една никаква Норвешка. :mad:
Па и коментарите, со 10 ќе не утепале.. :pos:
Сами може да ја предадеме со 10, а не овие да не претепаат. :pos:
АЛО ние правевме анализа со зимање во обзир и на нашата репрезентација, кај нас не е проблемот колку е јак противникот, туку проблемот е што ние сме слаби.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom