Македонија-Норвешка 1/8 Финале

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

ЛаФови сме или Мачиња?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Аман бе Столе, аман бе Гоце :facepalm:

КОЈ КУР БЕ НЕ ПАМТАМ ДА СМЕ УТНАЛЕ ВОЛКУ ШАНСИ ВО ЕДНА УТАКМИЦА НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ОВА КОЈ КУР?!! ЗНАЧИ НЕ Е НОРМАЛНО ОВА АНГОЛА ПОВЕЌЕ ШАНСИ ПОГОДУВАШЕ, ЗНАЧИ ЛИНО СВЕ ПЕРФЕКТНИ СИ ЈА НАПРАИ УТАКМИЦАВА ЗА НИЕ ДА УТИЊАМЕ ЧИСТИ ЕБАНИ ЗИЦЕРИ?! ПА НЕ МЕ ЈЕБИ ОВА Е АМАТЕРИЗАМ....

АЈ НЕ МОЖЕТЕ УШТЕ МИЛИОН ПАТИ У СТАТИВА ДА ВИ ЕБАМ НЕПИСМЕНИТЕ.....

Со оглед на тоа што цел натпревар играме со 2 играчи помалку (без крила) и не е така лош резултатот.

Аман и Гоце више со лобојве:tapp:, ко да не знае да шутне нормално

Колев и Манaсков се криви бе шо ви е на вас :ROFLMAO:

Толку промашени зицери на една утакмица немам видено (од двете екипи).
Ојлески :tapp:

Ах беее, најнешколувани крила иаме мамата... И за кој кур го казни Фичо за чекорите па го става Дрогришки. Со Дрогришки ко со играч помалку сме, никаква закана не гледаат Норвежаните од него.

Лино секоја чест човече, СЕКОЈА ЧЕСТ!
КОЛЕВ БРАВО МАЈСТОРЕ!!!!!
Со толку зицери не се добива Јапонија, а камоли селекција како Норвешка.
ОЈЛЕСКИ? Кај те пофалив, кај се запустив..
Георгиевски лепрозен еден, како ги вадиш тие шутевите.. директно у голман.. абе оди бегај таму.
Столе, секоја чест и за тебе!
Ајде се надевам дека ќе се радуваме на победа, имам верба!

Оваа Норвешка не е во рангот на најсилни репрезентациии , овде може само поради нашите глупости да изгубиме и нормално неписмените судии.

Шо е ова бе ? Како можи толку зицери да прокоцкаме :нинџ:
Ојлески, шо ти е бе дете ? На 2 пати отворен агол, добар влез и годиш точно голман.
Е дури сега гледам зошто играте во вукојебини како Романија:notworthy:
Треба Киро да превземи се во свој раце !

Добро бе кој му кур на Ојлески? КОЈ МУ КУР?
Грееш клупа цел живот ебате ги дочекуваш твоите 5 минути и утињаш 3 зицера алооооо.
Што се усрале ебате беља изиграваат курац. Земете таму тепајте ги Викинзиве кој курац се со тоа фаците ледени маме им ебам.
Живците ни ги искинаа нека идат у курац. :mad:

Ах беее, најнешколувани крила иаме мамата... И за кој кур го казни Фичо за чекорите па го става Дрогришки. Со Дрогришки ко со играч помалку сме, никаква закана не гледаат Норвежаните од него.
Дрогата само гледа каде е Кире, не го интересира ништо друго.
Само во Кире гледа и да му ја додаде на него. Никаков ефект нема од неговата игра. Талески е солиден во првиов дел. Фичо беше добар до чекорите. И тогаш имаше добра намера, да се мавне во противникот и да спушти со финта. Ама ништо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom