СП 2017 - Елиминациска Фаза

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување
Дали коментаторов рече дека Друкс има 195цм и 215кг или лошо слушнав? :D:D:D

Германија и Данска испаднаа во ист ден, што ли се случува со светот?

Пу бе да сме до толку малери едно 11то место не можеме да бидеме :D
Секоја чест за Катар гранитна одбрана во последните 5 минути.

Не заебаваат нешто нас со првенствово или? Данска и Германија аут, кои се следни? Хрватска?

ваква германија не сум видел, не сакам да верувам ама мислиш ги зрачеле во хотелот собите толку деконцентрација не е типична, со среќа на Кометал од Арабија

No Comment...
Мака ми е ради слепциве од МТВ Унгарија - Данска не ги изгледав.
За вторава малку ми е чудно, ама од друга страна се потсетив на Ниш и непризнатиот гол на Лазаров.Then again, Данска у Београду.
That could be us, but Qatar, Hungary...:нинџ:

Не е можно ова,не е можно онакви технички грешки да правеа Германците како некои аматери..страмота резил..не е можно да ти ебам спортот не е можно ова,разбирам дека се мести ама ова беше претеризам страмота..како некои аматери да играа

Plot twist : влагаат сеа Катар во финале и им враќаат на Франција за претходното светско на нивен терен. :kuracc:

Тоа е тоа, ако го погоди типот, тогаш е реалност и он размислува здраворазумно, ако го промаши типот, ондак е местење.

#ДневнаДозаКладионичар

Валеро Ривера, доктор по ракомет.
Која дефанзива им ја постави, ги избезуми Германциве, и главна причина беше што доведе до толку технички грешки, секако тука беа и одбраните на Шариќ.
А јас сеуште неможам да поверувам дека Катар ја елиминира Германија.. :confused:

Лелееее кое мочање му го дадоја, на 2 минути пред крај ПРВО водство и ги победија на крај :D
2 пати ги избушија, еднаш во Катар и сега, ама тој Катар од шо беше домаќин и овај сега ИМА РАЗЛИКА, штета за Германците, баш мислев оваа генерација на Германија има сили да се носи и со Франција, тие изгубија од Катар, ете тоа е ракометот на крај 2 изненадувања Унгарија ги победи Данска, еве и богаташите ги скинаа Немците :D
То е кога го немаш Геншајмер, исклучен скроз од мечот, а дуел и на голманите имаше, штета за Волф што и 19 одбрани не беа доволни за победа, на другата страна Шариќ исто со над 40% одбранети топки.

П.С. Што е сега следно ? :D Пораз на Хрватска ? :pos:
Ако изгубат и тие, дајте му злато на африканците, заслужија :pos:

Тоа е тоа, ако го погоди типот, тогаш е реалност и он размислува здраворазумно, ако го промаши типот, ондак е местење.

#ДневнаДозаКладионичар

Можеби малце од револт го напишав ама онакви технички грешки не ги прават ниту аматери,резил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom