Генерална дискусија за светското првенство во Франција

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде владетел во светскиот ракометен крем?

• Вкупно гласачи
    82
  • Гласањето е завршено на .
овој голманот на Тунис е аут за Светсково инаку дајте негде ростери да проверам оваа официјалнава е очобол никакво инфо нема Катарците имаа подобар веб од овие

овој голманот на Тунис е аут за Светсково инаку дајте негде ростери да проверам оваа официјалнава е очобол никакво инфо нема Катарците имаа подобар веб од овие

Барај на официјалните страни на федерациите на секоја репрезентација, тешко дека ќе ги најдеш сите некаде.

Еве на http://www.handball-planet.com/ и на http://www.balkan-handball.com/, барај низ објавите, ги има речиси на сите појаки репрезентации.

@Tomasino друже дај 2 ракометари за вечер да ги пукнам на илјадарче да се прати нешто :D

@Tomasino друже дај 2 ракометари за вечер да ги пукнам на илјадарче да се прати нешто :D
Заебани се,од Французите ниеден не ми фаќа око.
Нов селектор сеа имаат,многу крокодили а мала барата,сите ќе треба да добијат минутажа.
Повеќе на минус ми одат грото од Французите.
Карабатиќ влечи незгодна повреда на рамото,уште од мечот со Нант пред некоја недела,па можно е да не го замараат многу,и да го штедат,можат и без него да се справат со Бразил.
Гигу исто можен минус,ако игра повеќе Мае тогаш и многу веројатно е тој да шутира пенали шо не мора ништо да значи.
Порте најверојатно ќе дели минутажа со Дика Мем,или со Дипанда,неам видено кој се финалните состави,тешко дека ќе пребаци,иако се е можно,Бразил не е познат како сјаен во одбрана.
Исто и за Сораиндо,иако овај ваљда ќе е повеќе во напад,иако ќе има сериозна конкуренција во другиот Карабатиќ,овај беше повреден,можно е да има лимитирана минутажа.
Повеќе Бразилците ми се некако интересни,Де Толедо е добар бек,ако го остават да игра нема да чуди да закуца 4 комада.
Исто и овај Чиуфа,доста брзо крило,на минатото СП доста минутажа имаше.
Исто и Рожерио Мораес,ако го играат повеќе ваљда ќе закува еден ебан гол.
И Тиагуш Петруш имаше доста солидна минутажа на времето,ако игра денес во напад наместо само во одбрана би требало да закуца 3,еден од ретките двометраши ,ако не е единствен.
Да резимирам:icon_mrgr:,најмногу око ми фаќаат Карабатиќ -,Тиагуш Петруш +,Де Толедо +.ама јас не би уплатил тисучу на овие,сепак Франција е ова,Омејер на гол:гик:,лудаци,Бразилци,ова она:icon_mrgr:

Абе мора со тисучу да се почне, 2 играчи ми се доволни.. Утре 100% го играм Деки особено ако граница му е 3,5 или 2,5.. Ако му е над 4,5 граница ќе размислам, се' што му е под таа граница опичувам 100 евриќи сингл...

Во пресрет на почетокот на првенството еве и една моја прогноза.

1. Франција
2. Данска
3. Германија
4. Шпанија
---------------------
5. Хрватска
6. Шведска
7. Словенија
8. Норвешка
---------------------
9. Катар
10. Русија
11. Унгарија
12. Македонија
13. Тунис
14. Египет
15. Белорусија
16. Бразил
---------------------
17. Исланд
18. Аргентина
19. Полска
20. Чиле
21. Бахреин
22. Саудиска Арабија
23. Јапонија
24. Ангола

Е сега слободно цитирајте ме и смејте ми се кога ќе испогрешам се :anco:

@Xsago од моја лаичка гледна точка Унгарија ќе биде понапред, Катар поназад и Русија при крајот негде.Преоптимистички е да се стават Русите на 10 место, а на секое првенство се во последните, тимски дух никаков.

Борко гостин во студиото на МТВ вечерва пред утакмицата. Да видиме со кои куршуми ќе пука министерот :D
Се воздржа колку толку, сепак натчовечки сили пружи да не го извади сељачкото :D

Горе долу тоа е сепак зависи како ке вкрстуваат после групите за да се види кои репрезентации ке разигруваат за медал и мислам дека Германците нема да освојат медал на ова СП
Тимови кои нема да поминат група
Полска и Јапонија од А ,Тунис и Ангола од Б а може и ние да го папаме,Чиле и С.Арабија од Ц и Египет и Бахреин од Д уствари во сиве групи освен од Ц може да има некој друг шо ке испадне дека има 2-3 репрезентации горе долу исти нијанси ке одлучат сепак овие мислам нема да поминат
Најмногу може да искористи како репрезентација Унгарија на ова СП имаат најчорба група а не се нешто посебно после тоа вкрстуваат со тимови од калиброт на Шведска,Катар веројатно па по некој сплет на околности да дојдат до 1/4 финале исто Словенија можеби ке се пласираат во полуфинале али затоа потоа прво како ке се развиваат групите а може да се коментира

Дечки давајте стрим или кажете како да го оспособам Вебмакс, со Хола не сака да ми уклучи.

Lik Abalo, Valenten Porte car hahahahah ne e normalen be

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom