Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
СЈО го влезе во кучата за Ифтар... Видели су непријатеља.

За дивоградбите во општината разгледуваат ова-она :)

Ленче незнам дали била, ќе претрчав до општина на 5 минути ми е одалеченост :love:

...го слушам зајко на МРТВ и се повеќе сум убеден дека ќе заврши у паприкаш. Комедија е жива, што повеќе збори се повеќе тропа глупости, дефинитивно тој батка е интелигентен колку корнишон....Веројатно затоа и ја поминал селекцијата на ЦИА..:)

...го слушам зајко на МРТВ и се повеќе сум убеден дека ќе заврши у паприкаш. Комедија е жива, што повеќе збори се повеќе тропа глупости, дефинитивно тој батка е интелигентен колку корнишон....Веројатно затоа и ја поминал селекцијата на ЦИА..:)

И замисли таков неинтелигентен, во политичка смисла го избриша подот со Гвујо и фамилијата. Што тоа зборува за нив?

Ко не е интелигентен како Иванов па да помине селекција на КГБ

И замисли таков неинтелигентен, во политичка смисла го избриша подот со Гвујо и фамилијата. Што тоа зборува за нив?
Тоа значи дека некој од надвор му помогнал.[DOUBLEPOST=1496778582][/DOUBLEPOST]
Не знам јас што има во Чаир, само го цитирав виктора,гледам му се исполнила желбата.
Со денови пишеше зошто Сјо не чешла во такви населби, и не само тоа, еве и за платформата го послуша дедо мраз.
Виктора збореше да покренат обвинение против општина Чаир и против градоначалникот Меџити кој им еба матер на сите можни паркови со дивоградби.
А не да прават лице дека влегле а они уствари тркнале на ифтар.

Последно уредено од модератор:
Тоа значи дека некој од надвор му помогнал.[DOUBLEPOST=1496778582][/DOUBLEPOST]

Во политиката нема алиби за неуспех. И на Гвујо долго време му помагаа од надвор да ја малтретира Македонија, поточно му дозволуваа да го прави тоа. Тоа што ја изгуби таа дозвола е успех на Заев.[DOUBLEPOST=1496778964][/DOUBLEPOST]
Poveke zboruva za ofcite so go glasale.

Премногу си глуп за да ти реплицирам со нешто друго освен со констатацијата за твоето бидување глуп.

Последно уредено:
Сендвичите за прв пат се сведоци на една ваква директна дебата која изгледа како испит за еден политичар, реакциите очекувано им се и повеќе од бизарни.:icon_lol:

Ретка сорта на луѓе..

Дебатата станува комична за секој кој не е зомбирана будалетинка. А овде гледам неколку у последна фаза на зомбажа..:):)
Посебно овие од штурмкомандо...:) :)

Толку од демократијата.

Рашковски: На народот му треба добар ќотек, некој да го ишамара за да се свести каде е

[DOUBLEPOST=1496756964][/DOUBLEPOST]
На Заев?
А, да ја изгледаш цела емисија наместо да се палиш со исечоци од 5 секунди?
Изгледај ја, ќе научиш некои работи, ако имаш капацитет.

Сендвичите за прв пат се сведоци на една ваква директна дебата која изгледа како испит за еден политичар, реакциите очекувано им се и повеќе од бизарни.:icon_lol:

Ретка сорта на луѓе..
Ne znae covek dali gleda k-15 ili fcerasni novosti.. Ovakvo tele dosega niedna drzava nemala na bilokakva drzavnicka funkcija, kamoli premier.

Ne znae covek dali gleda k-15 ili fcerasni novosti.. Ovakvo tele dosega niedna drzava nemala za bilokakva drzavnicka funkcija, kamoli premier.
Грујо го гледаш на некоја ТВ??
кажи кај е да се испонасмееме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom