Чадорот не дава, инаку тој победи на избори.Па за мене ако треба Мајка Тереза или ако не ни треба некој бољи од Грујо, дај да го остаиме уште некој мандат, зашто да мењаме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чадорот не дава, инаку тој победи на избори.Па за мене ако треба Мајка Тереза или ако не ни треба некој бољи од Грујо, дај да го остаиме уште некој мандат, зашто да мењаме...
со сјо државата имаше за првпат шанса барем делумно да профункционира. Од 90та наваму, досега не постоеше сјо. Чисто информативно, Ковеси сработија илјадници истраги.
не знам зошто ова ми го кажуваш мене, а не на оние кои бараат повторно да се одржат парламентарни избори. Дали според тебе не требаше да се менува власта оти се исто ќе било? Чуму тогаш трошоци за 4 предвремни избори, 3 локални и 2 претседателски.
Ауууу....не ме мотивирај да копам што се' имаш пишувано во темава. Вака ни латас павлович нема омекнато уште.Не разбирам што сакаш да ти кажам. Кој сум јас да знаам? Можеби не е така како што мислам. Јас немам верба на политичарите и на луѓето околу нив. Тоа е една од најнеморалните професии и мислам дека оние што се занимаваат со политика треба да се приспитаат себесе, зарем до толку не се способни за нешто повеќе во животот?
Гаро ај бе влези веќе еднаш во Идризово и не замарајИзмислени сте веке од продадените комунjарски души во 1945-та. Сега каква ирониjа нивните наследници ке ве спасуват од ДПМНЕ коjа важи за бугарофилска партиja. Историjата се повторуваКако фарса. Тука дудлачите и на двете страни се тешки србомани поекето бивши припадници на JНА кои поголем дел од животот па и сега збореле на српски
![]()
Чадорот не дава, инаку тој победи на избори.
Победа е кога освоиш најмногу поени на натпреварот. На изборите тоа беше ВМРО ДПМНЕ. Победата не беше со освоени над 50% поени.Горги бе што е победа на избори? 50% плус еден. Ако победил каj му jа владата? тоа е да кажам како победа коj кур бил наjблиско до пичката. Победил е тоj што влегол внатре и свршил внатре, ме разбираш? Со вакви малоумни тврденjа за внатрешна потреба исто како и со антиката можеш само да си го избришеш газот инаку не чинат![]()
Чадорот не дава, инаку тој победи на избори.
Се сложувам со се.Жално е што никад нема да дознаеме зашто чадорот не дава ВМРО да направи влада, која ДУИ толку многу ја посакуваше зимоска. Можеме да претпоставуваме само.
1. На чадорот му треба Македонија во НАТО и ЕУ кое е изводливо само со мењање на името (незнам зашто им требаме ние во НАТО и ЕУ али ок, има тука геостратези па ако сака некој нека се држи до таа теорија)
2. На чадорот му е влезено у бизнис (дроги, оружје, бело робје) без прашање и сеа следува казна (ова е моја теорија нормално може да е грешна)
3. На чадорот му докурчи Грујо и сака да го тргне и да спроведе демократија (мислам едвај 1% верува во ова али ај да го имаме ко опција)
Уште пожално е што на Македонецот не му докурчи да тапка во место, да биде краден од кој стигне на власт, да нема просперитет, да нема бизнис.
Вака.Се согласувам со се.
Мене и овој дел ме нервира многу. Си играат со фамилиите на децата, знаеме, па не знаеме, кај во болка па и уште додатни информации во медиумите течат, народот си шпекулира, тие си живеат со болката. Тука Заев го претерува до немај каде, имам бомби, па немам бомби, па имам, па не ги пуштам, ова ќе се случело, она. Не е фер према луѓето што изгубиле дете, да беше криминал од типот финансиска измама тоа е друго.Инаку за едно интервју од пред некој ден на Заев за една српска телевизија, на прашање за случајот Смилковско Езеро, Заев одговара дека за притворените монструми НЕМАЛО ДОВОЛНО ДОКАЗИ дека тие се сторителите, и дека ќе требало дополнителна истрага...
Какви играчки игра и дали почнува со отплаќање за "реформската" влада, ќе се види многу скоро...
левица не вработува. По случувањата со крстот, неколкумина експресно се вработени по јавните претпријатија. На тој начин се удвоени буџетарите, т.н. гласачко тело и тело за контрапротести.некоја нова опција, како на пример тие таканаречените левичари, односно Левица, .
за ова е зборено, за вакво такво сјо, треба да се вратиш наназад, да ги прочиташ форумџиите. За дуи не е во ред што не влезе во шема (се надевам ќе се корегираат. ако не, има поправен). Но за другите случаи, доколку сиве овие години сјо немаше правни пречки, барем еден од случаите ќе влезеше во судница. Куќен притвор. Ако за тебе тоа е во ред, за мене не е.СЈО само на хартија е независно обвинителство, во пракса е формирано со партиски договор за партиски цели, па затоа немој многу да негуваш надеж за правна разрешница,
Се сложувам со се.
Се сложувам со се.