Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Да секако, само овојпат нема да ти помогнат дискредитациите. А тоа што за сопствениот народ го кажуваш тоа заради тоа што не го дели твоето мислење, говори многу за твојот личен менталитет и способност да спознаеш демократски вредности.
Интервјуто не го заборавај. Време е да ги потсетиш за нашите западни партнери, притисокот према ѕид и кој ке биди притиснат и така. Немој да чекаш јас да те потсетам.

Си научил нешто на памет и го вреглаш и кога треба и кога не треба.
Јас напишав мое мислење не заради тоа што некој мисли поразлично, секој има право да мисли што сака.
Причината за проблемите во државава и во регионот гледам во тоа што на оваа поднебје живее народ со дефектен менталитет.
Да бевме со нормален менталитет немаше да бидеме една од најсиромашните држави во Европа.

Интервјуто не го заборавај. Време е да ги потсетиш за нашите западни партнери, притисокот према ѕид и кој ке биди притиснат и така. Немој да чекаш јас да те потсетам.
Интервјуто само ќе ги осколи, Македонишен, НАЈН што би рекол еден друг член.Тоа е нивна платформа. Се срамат што се Македонци и самите го кажуваат тоа.[DOUBLEPOST=1489164313][/DOUBLEPOST]
Бугарски пасоши сакаме за да избегаме од овова проклето поднебје,

Кога ќе размислиш малце вулгарскиот пасош е како измислен за твојот профил, проституцијата и така на сите нивоа им е национален трејд марк. Политичката, етничката и на крај онаа вистинската.

Да, Груевски ќе биде пак премиер, уживај :D

Многу реално звучи :D

Одете бројте наоружањето и подготвувајте се за конечната борба :нинџ:
не џабе тврдам дека Груевски од уста не го вадиш, ко лилихип ти е, или може онаа простачката чачкалица..со него легнуеш, ...со него се будиш. Кој бе фактор е Груевски да заслужил таков возљубен третман од тебе кој_не_ си _ти??? или не_си_при_ себе ..што на исто ми доаѓа...:) :)

не џабе тврдам дека Груевски од уста не го вадиш, ко лилихип ти е, или може онаа простачката чачкалица..со него легнуеш, ...со него се будиш. Кој бе фактор е Груевски да заслужил таков возљубен третман од тебе кој_не_ си _ти??? или не_си_при_ себе ..што на исто ми доаѓа...:) :)

Оди бе пред Основен суд барај правда за Сеад Кочан, што си ја мачиш душата тука.

95003d72dad62de9827d4fe8d14ea115.jpg

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Што убаво вака да си имаш приватен суд. Ти се јавуваат и ти кажуваат кога да ја збришеш. Ова смрди на прислушкување или поверојатно луѓе инволвирани во судот. Судииве што го прават ова плачат за кубура.
„На овој сеат ибица, кажи му да фаќа магла, ќе уаспишат потеуница вечеу по него!“

Сеад Кочан вчера претпладне ја напуштил Македонија

http://www.telma.com.mk/vesti/sead-kochan-vchera-pretpladne-ja-napushtil-makedonija

На 24 вести го довеле Боки 13 да им брани ставови [emoji23]

Абе, Сеад со Ибицата киднал, а ?
Ако вака им бегаат ситни риби, ебасимајката што ќе дојдат на ред покрупните.....[DOUBLEPOST=1489167504][/DOUBLEPOST]Инаку, да го доловиме патриотизмот на патриотите. Како племиерот бара помош од клетите Албанци за спроведување на Законот во “нивни“ реон....
https://www.youtube.com/watch?v=SqZ0GIrxKwM
Пазете на делот 0.34 до 1.25 минути, слушај начин на зборување, тон на глас, интонација...па после зборете ми за патриоти

Последно уредено:
95003d72dad62de9827d4fe8d14ea115.jpg

Ова е фотошоп
464892-denari-i-denare-sdsm-i-dui-dogovorile-da-pazarime-so-dvojazichni-pari.jpg

Ова ја загрозува унитарноста на Македонија

Ова е Чаир
spomenik_dvoglav_orel1.jpg

Ова е во ред само Груевски да е на власт за администрацијата да си остане на работа.

Абе, Сеад со Ибицата киднал, а ?
Ако вака им бегаат ситни риби, ебасимајката што ќе дојдат на ред покрупните.....

Ако мислиш на политички ситни - да, инаку преку фирмата на ибица убави пари имаат испокрадено. Ич не ми личи на ситна риба.
Само мислам дека поубаво ќе беше на ѕинговци малце да им ги истресат гаќите, па тоа четникот латас да фати Равна гора и цела редакција да им се скурца сосе јанко и златев прасињата.
http://prizma.birn.eu.com/мк/стории/топ-100-тендери-во-изминатите-пет-години-во-република-македонија

Ова е фотошоп
464892-denari-i-denare-sdsm-i-dui-dogovorile-da-pazarime-so-dvojazichni-pari.jpg

Ова ја загрозува унитарноста на Македонија

Ова е Чаир
spomenik_dvoglav_orel1.jpg

Ова е во ред само Груевски да е на власт за администрацијата да си остане на работа.
Чаир е направен од страна на СДСМ со територијалната поделба еве читај..
424640d88298878328796bd2d9dbd32c.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom