Во Струга сите македонски знамиња се тргнати!!! Поставени само албански знамиња !!!!

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Сдсм зборат за кантони и двојазичност јавно пред албанските гласачи, што ли зборат во четири очи?
за зборење во 4 очи имаме доволно на нелегално прибавените снимки за криминалите на власта

Испод чест ми е да цитирам ниски суштества, ќе сфати на кого му одговарам.

Последен пат кога имавме таква авантура, завршивме со широка коалиција. Значи, ВМРО „ќе направи војна“ за да ја внесе СДС во владата? Генијално!

И Гоци и Сашко беа истегнати за уши и сменети поради „другата приказна“ од погоре што ја спомнав - убиените инструктори.

И ако Грујо сакаше да се заборави мајбахот, немаше да ја заврши работата за еден ден.

@Rockey.1

Dokazi imas? Mozebi napravel toj covek losi raboti ama ajde dokazi sjo neka iznesi i neka go zatvorat.Neli nezavisen organ e i ne e pod Vmro pa dokolku dosea imaa dokazi 15 pati ke bese zatvoren.
Ama mn jasno se gleda na grupana deka ocajnicki baraat da soberat glasovi na izmislici,izglasajte pa nie posle ke vi razjasnime i ke vi dademe dokazi :facepalm:

I pred da mi repliciras,znaj deka ne sum clen na niedna partija.

Еј, цело време се чудевме на Босна (ја сожалувавме) што има кантони и е нефункционална, ние сега, 15 години по војната, и без никакво барање од некој од страна, сами ќе си воведуваме кантони?!

И да одговорам пак неповикан (и така сите го прават тоа, ова е дискусија):

а каде е запишано дека некој ќе воведува службен албански јазик во општина каде нема албанци?

Таму каде што пред 2001 беше запишано дека ќе имаме рамковен договор.

за зборење во 4 очи имаме доволно на нелегално прибавените снимки за криминалите на власта

Имате, ама не е запишано, а се бара запишано, и ти бараш погоре, и судот бара. Исто така, никаде не е запишано дека снимките се „за криминалите на власта“, туку се снимки (нелегално прибавени) од телефонски разговори. А јас останувам на тврдењето дека се монтирани (сечени, можеби не лепени, а дефинитивно редени по редослед кој му одговара на некого за да се претстави лажна слика за нешто што го нема), барем тие снимки што беа објавени на интернет.

Последно уредено:
„Албанската дијаспора уште еднаш Ве потсетува:

1.На Македонија да и се смени името;

2.На Македонија да и се смени знамето химната и државниот грб;

3.Да започне процесот на регистрација на населението според европски стандарди и под надзор на ОБСЕ“,

Ова го пишува претседателот на албанската дијаспора Муса Љамалари во својата порака до претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Љамалари нескриено се залага за федерализација на Македонија и тоа неколку пати во последно време го повторува во медиумите, нагласувајќи дека токму на таа тема разговарале со Зоран Заев од СДСМ. Заев, пак, на почеток на изборната кампања за овие избори во Берн, Швајцарија, пред албанската дијаспора понуди концепт за двојазичност и надминување на рамковниот договор, обвинувајќи ја Македонија за отворените спорови во регионот.

Vi preci sto nekoj Makedonci od Diasporata imat sprotivno mislenje A ovaj Sip-tar od Svajcarija ne e problem taka? Dodeka vie sborite za nekakov Kriminal Siptaron ti vlegol vo kukjata da ti ja siluva zenata i cerkata.

Имате, ама не е запишано, а се бара запишано, и ти бараш погоре, и судот бара. Исто така, никаде не е запишано дека снимките се „за криминалите на власта“, туку се снимки (нелегално прибавени) од телефонски разговори. А јас останувам на тврдењето дека се монтирани (сечени, можеби не лепени, а дефинитивно редени по редослед кој му одговара на некого за да се претстави лажна слика за нешто што го нема), барем тие снимки што беа објавени на интернет.
Има техники и лабаратории низ светот кои лесно можат тоа да го докажат
Али интересно е која случајност дека врз основ на снимените разговори на криминалите на власта се открија и покренаа и истраги и обвиненија

Какви нелогични глупости си напишал човече. Зборењето албански во парламент и воведување двојазичност на цела територија се две сосема различни работи. Зошто да се воведе албански службен јазик во општини каде нема Албанци?
Груевски и Ахмети прашај ги за тоа, можеби знаат и фикусто и трајко.

@Rockey.1

Dokazi imas? Mozebi napravel toj covek losi raboti ama ajde dokazi sjo neka iznesi i neka go zatvorat.Neli nezavisen organ e i ne e pod Vmro pa dokolku dosea imaa dokazi 15 pati ke bese zatvoren.
Ama mn jasno se gleda na grupana deka ocajnicki baraat da soberat glasovi na izmislici,izglasajte pa nie posle ke vi razjasnime i ke vi dademe dokazi :facepalm:

Имаат докази, само зашто ги враќаат сваровски судиите од судница сите барања незнам.

П.С. знам, ама на вас ви одговара да незнаете.[DOUBLEPOST=1481059003][/DOUBLEPOST]
Има техники и лабаратории низ светот кои лесно можат тоа да го докажат
Али интересно е која случајност дека врз основ на снимените разговори на криминалите на власта се открија и покренаа и истраги и обвиненија
Имаше потврда од Германска лабараторија што потврди дека се автентични, автентичноста исто ја потврди и ФБИ.
Се надевам за вие што мислите сечени лепени монтирани знаете што е фби.

„Албанската дијаспора уште еднаш Ве потсетува:

1.На Македонија да и се смени името;

2.На Македонија да и се смени знамето химната и државниот грб;

3.Да започне процесот на регистрација на населението според европски стандарди и под надзор на ОБСЕ“,

Ова го пишува претседателот на албанската дијаспора Муса Љамалари во својата порака до претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Љамалари нескриено се залага за федерализација на Македонија и тоа неколку пати во последно време го повторува во медиумите, нагласувајќи дека токму на таа тема разговарале со Зоран Заев од СДСМ. Заев, пак, на почеток на изборната кампања за овие избори во Берн, Швајцарија, пред албанската дијаспора понуди концепт за двојазичност и надминување на рамковниот договор, обвинувајќи ја Македонија за отворените спорови во регионот.

Vi preci sto nekoj Makedonci od Diasporata imat sprotivno mislenje A ovaj Sip-tar od Svajcarija ne e problem taka? Dodeka vie sborite za nekakov Kriminal Siptaron ti vlegol vo kukjata da ti ja siluva zenata i cerkata.
Тоа видео каде тој Албанецот вика дека зборувал со Заев за федерализација, не гледаш дека е сечено? Прво вика во мојот разговор со Заев, па после вика и јас се залагам за федерализација. Значи тоа не е продолжение на почнатата реченица, што значи дека делот е додаден. Ете тоа е сечена и лепена снимка. Ама на кој објаснувам, вие подалеку не гледате. Страв ви е од Албанците, федерализација, двојазичност. Не ви смета што Грујос знае течно албански и што клечи по џамии, а и не ви смета што пола членство клечи во стан на Халкидики.

Ако Сдсм зборат за кантони и двојазичност јавно пред албанските гласачи, што ли зборат во четири очи?
За КОНФИСКАЦИИ, нема кантонизација нити федерализација о ти свети полтрону партиски.

@Rockey.1

Не ли ви е срам бе веќе, како може такви дебили да сте кажете ми? Неписмени ли сте? Глупи ли сте?

СЈО е учесник во постапката, СУДОТ е тој кој решава и утврдува.
СЈО низ предметиве поднесе милион докази поткрепени на милион начини, бараше триста мерки за обезбедувње сите му беа одбиени - ова е вон секој здрав разум и правна практика низ историјата.
А од кого му беа одбиени момче, знаеш ли?

Ko e tolku sigurna rabotava , neka se zalaat nekade nadvor.Ako se vo pravo sigurno ke dobijat.

Ko e tolku sigurna rabotava , neka se zalaat nekade nadvor.Ako se vo pravo sigurno ke dobijat.
Иако си зелен, не би ти посакал да дојдеш во ситуација од надвор да бараш помош.

Ние по број на жители имаме најмногу апликации/жалби до Стразбур против државава, од цела Европа. Ужасен факт.

Epa eve ni nema spas od vlasta, cajre ? ili cajreto e samo edno , a toa e da dojde zaev premier ??

Еј, цело време се чудевме на Босна (ја сожалувавме) што има кантони и е нефункционална, ние сега, 15 години по војната, и без никакво барање од некој од страна, сами ќе си воведуваме кантони?!

И да одговорам пак неповикан (и така сите го прават тоа, ова е дискусија):

Таму каде што пред 2001 беше запишано дека ќе имаме рамковен договор.

сиромаштијата ќе се јади со кантоните,богатите ќе уживаат со нивните пари, тие што се иселија ќе се интегрираат во тие општества засекогаш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom