Од кој мобилен телефон до сега сте биле најзадоволни?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Досега од п800ката бидејќи е единствен телефон кој не ми се има заебано ни софтверски ни хардверски (таа судбина не ја доживеаа ни 3650,ни 7650)

...samo SAMSUNG bilo koj model-nema prevara-veren do kraj...inache Nokiive mi se u srce ama se prevaranti(ima kopii bajagi)...i mozebi i SIEMENS e tuka nekade so kvalitet ali ne e po keif moj...

LG 3-kata mi bese naj jak telefon dosega sto sum go koristel,go koristev edna i pol godina ama nemase gajle,baterija drzese 6-7 dena ,mreza ne gubese ,super telefon ama vo posledno vreme nesto mi bese dosadno da go otvoran celo vreme(na otvaranje bese) i go dadov proslata nedela i sega koristam 6230i i n70 nokia i so znam od 6230i sega za sega zadovolen sum 3 dena baterija ..........

Nokia 6680 :) ама сепак во срце ми остана 3650ката :)

Нокиа 7610. Седеше на дожд, пливаше два пати, и дури тогаш се заеба (а веќе беше и стар). Го однесов кај некро у сервис, ама процесорот беше нешто поебан...

па од овој шо го имам сега MOTOROLA V3X

Од SE K750i. Најмногу поради батеријата.

Моторолата В360...што за жал сега е на парчиња:(

Nokia 5210, пет години е и ништо не е направил проблем, а и батеријата уште му држи 3-4 дена

neznam koj e dobar ama znam deka 2650 nokia bese naj glup telefon so moze da postoi i mi se rasipa skros a sea imam v3i i zadovolen sum ama baterijata mu e slaba

uste go imam- Sony Ericsson T-610, ne go menuvam za nisto

mmm121 напиша:
Од SE K750i. Најмногу поради батеријата.
и јас... батеријата по цела недела ми трае... заборавам кога сум го наполнала последен пат :devojce:

Нај Задоволен Сум Од Моторола Ц261 телефонот ми има паднато од 3 на трева ми има паднато ко играв кошарка има пливано св наум и уште се нема заебано (пу пу да не го урочам)
C261_mainpromo.bmp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom