Од кој мобилен телефон до сега сте биле најзадоволни?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Jane напиша:
И јас од овој сум најзадоволен, само мислам дека нема ВГА камера 322x288 му беше резолуцијата или CIF мислам дека се викаше.
нема вга камера??? ајде.... т.е. јас никад не сум ни извадил слика од таков телефон, али ако нема вга камера тогаш послаба резолуција е QCif таква резолуција имаат сони-ериксон Т610.

најзадоволен од Нокиа 3310: пливан е во Охридско езеро, паѓан е по скали и од трет спрат на цименто, паднат е во ајвар, и пак работит, само шо не го користам, го прегази времето

Necrophilia напиша:
нема вга камера??? ајде.... т.е. јас никад не сум ни извадил слика од таков телефон, али ако нема вга камера тогаш послаба резолуција е QCif таква резолуција имаат сони-ериксон Т610.
Ајде еве тука провери да не си го заборавил.:helou:

Sum imal mnogu razlichni modeli na mobilni telefoni, a dosega najubav vpechatok mi ostavi Nokia 7610. Sepak, mu go zafrknav displejot! :tapp:

Najzadovolen bev od mojot Sony Ericsson k700i,se dodeka ne si go kupiv Alcatel-ot OT-S853 bidejki jas sakam telefon sto ke mi pruzi ubav zvuk pri slusanje muzika a stereo surround-ot na Alcatel-ot mi go pruza tokmu toa i najveke si go sakam.Ne go menuvam za nieden drug telefon

naj zadovolen.....od sony ericson T230 mn jak telefon nema neso funkcii ama naj izdrzliv telefin e

Od Samsung R210 sto go imav,Alcatel Ot-552,i ovaa Nokiava7610 sto ja koristam sega!pozz..

Од Сони Ериксон Т610 најзадоволен сум.Многу јако телефонче.Уше коа излезе имаше се и уште луѓе го користат глеам.И батерија ненормална и се

а од Д900ва, не си задоволен? или сеуште не ја измолзе?

Од мобилниот што го имам во моментов НОКИА 3310 еве ја уште држи со првата батерија (јес да трае некои 2-3 дена) али е топ

Ја сменив многу телефони.Ама најиздржлив ми е Нокиа 6210.Најбоље телефон и екран и све му е у тип топ форма.Не го иам долго ама татко ми долго време го имаше.Сигурно по некои 5 6 сата на ден разговараше.Уше ја има првата батерија и е многу издржлива

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom