Тие што ми го презентираа Onecoin велат Народна Банка изјавила така бидејќи луѓето се повеке повлекувале пари од Банката и вложувале во Onecoin.А тоа за бугарката и јас така мислам
Не сум запознаен со Onecoin, само да искоментирам за НБ: па најнормално и природно е дека ќе викаат дека е превара, многу логично е секоја банка за било која криптовалута да вика дека е превара. Сигурно нема да кажат "Eј супер е, повлечете ги сите пари од нашите банки и вложете ги во Onecoin"
Пирамидална превара, исто како оноа Каирос планет.
Тврдат дека се појаки и од биткоинот, a тука не постои. Знам неколку души што вложија и ептен се запалени за ова и баш ми е жал што не слушаат
превара,,, уживам да се расправам со пријатели што имаат вложено во Онекоин и во Каироес... едвај чекам да пропадне да му го почнам да им го тријам во фаца муабетот што им го кажувам 6 месеци.
Да Пирамида е целиот систем само тие на врвот зимаат бла бла но вака по твое шо мислиш дали веќе за тие 6 месеци шо ги кажуваш веќе вложените пари не си ги вратиле и почнале да си лапаат од профитот ??
Во 2016 биткоин - првата и до сега најпознатата криптовалута воспоставена далечната 2009 - почнала да привлекува внимание, поради подемот на нејзината вредност. Сепак, криптовалутите како концепт сè уште не биле доволно познати. OneCoin, ветувала Ружа Игнатова пред полни стадиони, требало да го...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.