"Eј, види го овој..."!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Јадам гомна кај стасам, а за мене јадат гомна уште почесто.. јебига, тоа ти е. Don't hate the player, hate the game.

А да не се јаде гомна за мојот голф по форуми. Видел некој поцепачка работа. Дречи зелено, кога одам низ маало сите ороспии се мои. Шо криво ви е? Е сеа не давам крукче, така да знаете!!

Се јаде гомна и по светов, ама помалку како годините врвта и се подостарува. Кај нас, трачарењето и јадењето бурек е национална традиција.

Ја кењам нон-стоп, кењаат уште појќе за мене. А зад до0брото говно силен мирис се шири. Или не сте знаеле.

Ej vidi go ovoj se fali so golfot.....
Ej vidi go onoj otvoril topik......
obicno posle vakvi komentari sleduva i zaklucok od tipot
Qr se trese itn.....
sorry za francuskiot :D

Мистичен напиша:
А дискутираме баш за тоa "правото" на коментирање. Право, глупа навика, или? И дали како народ по дифолт сме такви само ние?

Не сме само ние тоа е сигурно, и секако тоа не е ничие право туку глупава навика или вроден дел на човекот :lol:
Ако јас или било кој друг каже дека не коментира, тоа е лага нормално. Сите коментираме, со тоа што мислам дека ми се случува кога е нешто само и само за коментирање :lol:
А ако видам некоја јака женска, покрај која се осеќам како ништо, тогаш станувам депресивна и ја пцујам во позитивна смисла ... ах мамата каква е!!!!!! ... нешто како на Стенмарк би дошол преводот, зашто јас не сум таква :lol: :wink:

Македонците го немаат монополот на веќе спомнатово, во ова можете да бидете сигурни.

Станува збор за тоа што сме ние многу агресивен народ!!!
Не ви се верува?

Е па, постојат два вида на агресивност. Онаа отворената, видливата, од која сите се згрозуваме од нејзините видливо насилнички дејства и една многу суптилна, но многу силна.
Таа агресивност е скриената агресивност.
Таа се манифестира преку зависта, оговарањето, исмејувањето и навредувањето, покрај другите грди особини кои ќе ви текнат, а имаат улога во меѓучовечкото комуницирање.

Да не ја спомнам и колективистичката свест која произлегува од егалитарианизмот, односно урамниловката по која мора сите, буквално сите, да бидат подвргнати. Тоа што штрчи мора да се коси за да дојде до висината која е поставена како стандард.
Тоа што штрчи се критикува бидејки се нарушува редот на поставените нешта.
Убавите да се огрдат, способните да се онеспособат!

А кој тоа го поставува стандардот, ќе прашате?
Синџирот е толку јак колку што е силна неговата најслаба алка.
Е па се`а, вие доразмислете ја од тука па натаму.

По чиј тоа стандард вие оценувате некого или пак вас ве оценуваат.

Ovie komentari se mnogu niski i ne me zanimaat ic

pa sto?
sigurno ako srbite taka vikale, togas ke bese ok??

ni jas ragazza, posebno tie koj znam od kade poteknuvat...ahaa

Сите се правите дека не сте кажале такви работи. Сите кажуваме, џабе сеа што се правите норвежани сите. (секоја чест на искрени исклучоци)

Или можеби сте совршени а? Само за вас зборат? Е тоа не знам јас :)

Jas nemam obicaj da davam vakvi komentari. Duri i da komentira nekoj vaka za mene, ke znam deka toa go pravi glavno od zavist, kako sto kaza Zlobnica, i nema voopsto da obrnuvam vnimanie na komentarite i na licnost kojasto gi upatuva tie komentari kon mene. Ednostavno, ke go stavam covekot na ignore:))

Koментирам. Коментирам и на глас и во себе.

Јебига, неможам да се помирам кога ќе видам некоја чудна „појава” како даркмените во парк. :twisted:

Пукам сеир кај ќе стигнам,коментирам за што сакам,кога сакам и како сакам.Не обрнувам внимание на коментарите за мене,и онака скоро сите се од типот :Јао,брат,види ја плавушана....Не бива без тоа :icon_lol:

Acid напиша:
Koментирам. Коментирам и на глас и во себе.

Јебига, неможам да се помирам кога ќе видам некоја чудна „појава” како даркмените во парк. :twisted:
Или како што им го рецитираше клаберот на момците од Macedonian Junglemental Movement кога играфме футбал на турнирчето меѓу посталите и форумите.
Јас коментирам на глас само убави појави. Лоши појави само доколку ме иавадат од патики, послаб сеирџија сум.

cesto koga setame u grad so maz mi znaeme taka da komentarisime kao vidi ja ovaa ili ovoj ,ili pak koga sum so drugarkite,tepanje na dosada , a i zabavno e nekako, se razbira deka sum bila i komentirana i ednostavno ne obrnuvam vnimanie nego sisam napred i ne reckam nikogo

Мистичен напиша:
"Eј, види го овој сељаков"!
"Еј, оваа гарант е курва"!
"Eј, види го овој, се замишља билдер"
"Eј, види го овој, се цепа додека иде"
"Eј, види му патика селска"
"Eј, види како игра овој"

Коментирате вака? Сте приметиле некој да коментира за вас? Мислам дека ова е само македонски феномен, феноменот на показната заменка! У "иноземство" никој не се замара со тебе, сите си бркаат работа. Толку ли сме желни за да се занимаваме со другите? :)

y "inozemstvo" bas site se zamaraat okolu ovaa tema i da znaes deka se pobeter odkolku kaj nas,kaj nas e normalno zatoa sto sme malo opstestvo mali gradovi i sl.
A veruj mi u kanada i amerika e do tolku dojdena situacijava sto nemozev da veruvam do koj stepen se dojdeni lugevo ovde zatoa sto imav isto mislenje kako tebe ama ispadna deka e obratno.....
ama toa si toa

Ех и тоа како коментирам..дури некад и непотребно..ама не само за лошо можам многу често и да пофалам некој,ако стварно ми се свиѓа..ама коа коментирам не се споредувам себеси и не размислувам т.е не се замарам ја каква сум туку само си кажувам шо глеам..знам дека и за мене може да рече некој и лошо и добро ама тоа стварно не ми значи зашо го поштувам мислењето на само одредени луѓе..другите гомна да јадат(се извињавам на израз)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom