UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Јако е после заминувањето на ФерГејсон од Сморчесер, тебе како ти е? Малку подобро со титула у ЛЕ? :LOL:
Одлично, ти си сменил руво, до вчера мењаше аватари и пишуаше мотивациски текстови.
Денеска како ти е?

Освои Челзи титула у ЛЕ, така да не капирам што прашуваш.:toe:
Па затоа те прашувам, нешто се обидуваш да ги зезаш за титула која што и челзи ја освои и си се радувал исто ко они сега.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Одлично, ти си сменил руво, до вчера мењаше аватари и пишуаше мотивациски текстови.
Денеска како ти е?
Супер кога гледам како се радувате на титула у ЛЕ ( место у Лш), само така продужите тоа нека ви биде достигнување.

Супер кога гледам како се радувате на титула у ЛЕ ( место у Лш), само така продужите тоа нека ви биде достигнување.
Фала за убавите зборови, многу ни значат.
Продужи даље и ти у исто темпо.

Па затоа те прашувам, нешто се обидуваш да ги зезаш за титула која што и челзи ја освои и си се радувал исто ко они сега.

Уопште не сум се радувал, тоа е натпреварување за екипи од втората класа на Европа и нема што да ме радува. Титули ко Карлинг купови и Лига Европи може да радуваат екипи кои тешко доаѓат до трофеи, клубови кои немаат јак буџет и Сморчесер.:toe:

Уопште не сум се радувал, тоа е натпреварување за екипи од втората класа на Европа и нема што да ме радува. Титули ко Карлинг купови и Лига Европи може да радуваат екипи кои тешко доаѓат до трофеи, клубови кои немаат јак буџет и Сморчесер.:toe:
Секако дека не си се радувал. Секако....

Секако дека не си се радувал. Секако....

Сто посто не сум се радувал, нити некој у клубот беше задоволен затоа што таа сезона се освоило ЛЕ. Затоа летна крофната и дојде Мурињо.

A со него освоивте ЛШ...

Спремни беа да освојат, таман порасна коњчето... Другото е историја.

Добро бе нели ги научивте челзињава дека ги боли дека човекот кој требаше да им носи титули во наредните неколку сезони, да биде нивниот Фергусон, среќниот кој заврши несреќно во нивното клубче? Остајте ги нека си поплачат на раат. Свцкички <3

Добро бе нели ги научивте челзињава дека ги боли дека човекот кој требаше да им носи титули во наредните неколку сезони, да биде нивниот Фергусон, среќниот кој заврши несреќно во нивното клубче? Остајте ги нека си поплачат на раат. Свцкички <3
Си ни го видел новиот менаџер?

Си ни го видел новиот менаџер?

Добар е, добар но знаејќи дека му здосадија Јуве и репрезентацијата по 2-3 сезони не е тешко да се виде дека Челзи му е уште една попатна станица.Едноставно не е ВАШ ЧОВЕК Конте, тој е на јувенташите, интерашите... :D Мурињо си беше баш ваш. Како Јунајтед што беше на Фергусон, Арсенал на Венгер, Симеоне на Атлетико итн.

Затоа ги мењате ливерпулци периодов со досетките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom