UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
f7c97d784f9f4164b8a9873ae3a41dc0.png

:pos::pos::pos::pos:

На кој му се извинваш бе,ако не му се гледа нека не гледаат,Сериа А со години веќе нема на телевизија и мене никој ми се нема извинето што нон стоп барам стримој за да ги гледам овие нашиве па одвај дочекав еднаш како чоек да ја гледам на телевизија па макар и загубиле,сите знаеме дека Интер нема никакви амбиции во ЛЕ..всушност по составот се гледа
Не е проблем составот треба и со тој состав да не изгубат од оние, едноставно името на клубот е бренд не смеј да се дозволи бар нерешено да беше.

Што знам, јас ко фан на Интер не се потресов ради поразот, него ме изнервира незалагањето на играчите од клупа за кого ова е вистинска шанса да се докажат и да се борат за место во првиот тим. Како да рачуна Де Бур во иднина на Брозовиќ, Мело, Ранокија, Биабиани? КАКО? Ништо не покажаа, еден тон грешки, дно допираа. Затоа и ќе си седат цел живот на клупа, све им ебам неспособно.

Едер,Медел,Нагатомо,Муриљо,Д'амброзио и Ханданович,до вчера и Броз ви беше бог и батина у екипа али ај него не го рачунам.6 првотимци у стартна постава.Па уште со втор тим играле .Кај имате втор тим вие бе ахахахха

Едер,Медел,Нагатомо,Муриљо,Д'амброзио и Ханданович,до вчера и Броз ви беше бог и батина у екипа али ај него не го рачунам.6 првотимци у стартна постава.Па уште со втор тим играле .Кај имате втор тим вие бе ахахахха
А исто ќе беше да играа плус Перишич, Икарди, Кандрева, Банега и Марио од прва минута? И Кондогбија?

Ок малце се зезав со тоа немате втор тим,али вие го претеравте као демек со младинци сте излегле а пола од играчиве што стартуваа вчера ви ги почињаат 90% од утакмиците.Реално и со вчерашниот состав е брука да изгубиш од факинг бир Шева,па макар и куп на Италија да ви е поприоритетен од ЛЕ.

ne deka nemaat ambicii za LE, radi FFP ne prijavija niza prvotimci vklucuvajki gi i glavnite zasiluvanja, sekako deka ne mozat da napravat nesto poveke so kadarot koj e prijaven, so par isklucoci sekako. Ne deka e ova izgovor za vcerasnoto sramno izdanie, ali poveke od ocigledno na sto se skoncentrirani momentalno, prasanje e i od grupi ako izlezat dali ke se prijavat bar del od ostanatite igraci.

уште го памтам кога се чукаше у гради ба кога го даде голот како лига шампиони да освоил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom