UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Вие поарни да не бевте вчера. Поизгубено време во животот сум немал од тоа да гледам јуве-севиља. :)[DOUBLEPOST=1473965969][/DOUBLEPOST]

Рече навивач на интер и се подмочна :)

Абе што се љутиш одма, дрва сте да го ебам... сеа не споредувај Плзен со Севиља, разлика на екипите по јачина е небо и земја.
Ете Рома не успеаа да се квалификуваат во ЛШ, ама немој да ми кажеш дека не се кадарни едни Плзен да ги тепаат

Абе што се љутиш одма, дрва сте да го ебам... сеа не споредувај Плзен со Севиља, разлика на екипите по јачина е небо и земја.
Ете Рома не успеаа да се квалификуваат во ЛШ, ама немој да ми кажеш дека не се кадарни едни Плзен да ги тепаат

Абе кадарни се, ама ете гледаш дека со пола сили играа. Не викам дека тоа е оправдување, ама тоа беше пресудно за резултатот. Се влечкаа по терен.
Не се лутам, ама одма се силите како којзнае што да се случило. Екипата е послаба од лани во средина, а назад воопшто не е уиграна. Тоа е факт. Таман си е за ЛЕ. До каде ќе стигне ќе видиме од желбата, но според ова вечерашново некако немаат желба да ја играат.
Па и вие сте некое ниво над Рома, значи требаше да ги сомелите Севиља.

Срам ми е што ваква утакмица иде на пренос за да може да ја гледа цела Македонија.
Во името на клубот сакам да ви се извинам на сите вас што бевте сведоци на ваков кансор од утакмица.
Поздрав.

Шо се извинуваш Џонтра, нека гледа народот. Еве шанса некој ако тура плоча во блиска иднина да си најди аргати.
Кои аргати бе, Паласио количка со малтер ќе преврти од што е неспособен.

Човече не е можно Интер да губи од овие:facepalm:. Па овие попија петарда од третокласниот Селтик. Интер треба без да се залага со младинци да ги истресе. Нема оправдание ако оваа не ја свртат.

Nica golot go nemaat videno.Neverojatno kolku si nemaat vrska denes.

Schalke gi gazat,ama tie se uste ponepismeni,edna akcija nemaat zavrseno kako sto treba.

И како бе на вакви тимови како Рома, Интер, Милан да им дадеш 4то место во ЛШ?
Само името остана од тимовиве ништо друго.
Па не им дадоа на нив можност да играат ЛШ. На Џенова, Сампдорија, Пескара и Сасуоло им дадоа. :D

Мурџо миииииреееееен :pos::ROFLMAO:
Да прашам само овие првотимци беа што играа денеска или?
За другар прашувам

Интер :eek::popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom