- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Заебанција на страна, јас лично мислам дека ти не си за било каква раководна функција а ќе ти објаснам и зошто. Премногу си суетен, а огромна суета во комбинација со висока функција е многу погодна почва за никнување гзолижачи кои за да остварат лична корист ќе те опсипат со комплименти и фалби, ќе ти го кажуваат само она што сакаш да го слушнеш, без разлика колку е далеку од вистината и на крај ќе изгубиш секаков контакт со реалност и ќе завршиш многу неславно, како и многумина пред тебе во таква позиција.
Апсолутно се согласувам дека не сим за никаква раководна функција. Не само што не сум за тоа, туку воопшто не се вклопувам во нормалните социјални текови. Имам гигантска суета и патолошка омраза спрема авторитети, и спрема било која ветикална организизација и структура. Јас сум слободар и по дух и по убедување. Затоа и одбрав да живеам на маргините на општеството, и да си го заработувам лебот насушен на алтернативен начин.

Ама тоа не го менува фактот дека никогаш не би поставил жена на било која раководна одговорна функција. Од различни причини од мојот случај.