Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно МРТ да ме задоволи, Одбојка жени во HD, порнич![]()
Дали кај вас на ова од ББЦ кочи кога гледате нешто или само кај мене кочи??
може скриншот некој да пратиш не се снајдов баш...Го послушав @Chazzspaz, симнав Гоогле Хром и го симнав тоа Beebs во екстензии. Кога ќе го симнеш десно во горниот агол ќе имаш буква Б. Преку тоа се отвара плејерот и си гледаш без проблем.
Симни beebs extension преку Хромот. Од кога ќе го симнеш и инсталираш ќе ти се појави ова во десен аголможе скриншот некој да пратиш не се снајдов баш...
На нашиве само фудбал да не им дадеш иначе по другите спортови се солидни. Вчера и во пливање беа добри.Да не биде дека само ги критикуваме, вчера позитивно се изненадив од коментирањето на факинг Милковски за Кина - САД. Све навремени и точни информации. Се глеа дека прати активно НБА, а не очекував од него.![]()
Dragan prati plivanje dosta, da e do nego i EP i SP bi rabotel ama ne prenesuvaat MTV.Да не биде дека само ги критикуваме, вчера позитивно се изненадив од коментирањето на факинг Милковски за Кина - САД. Све навремени и точни информации. Се глеа дека прати активно НБА, а не очекував од него.![]()
Да не биде дека само ги критикуваме, вчера позитивно се изненадив од коментирањето на факинг Милковски за Кина - САД. Све навремени и точни информации. Се глеа дека прати активно НБА, а не очекував од него.![]()
Чупе >>>>>>>>>>>> Mилковски во секое време, не знам што те бендисал у тоа да кажува кај играат играчите и колку поени имаат. Треба и да ја разбира играта, а далеку од тоа е Милковски.
Еве вечер прилика ќе имаш пак на Шпанија - Хрватска, па ќе видиме.![]()
Dragan prati plivanje dosta, da e do nego i EP i SP bi rabotel ama ne prenesuvaat MTV.