Олимпијадата на ТВ, Рио 2016

Конечно МРТ да ме задоволи, Одбојка жени во HD, порнич :love:

ЛОИ 2016 РИО, недела 07.08.2016 – ДЕН 2

13.15 РЕПРИЗА ПЛИВАЊЕ
14.30 ОДБОЈКА (м) ИТАЛИЈА-ФРАНЦИЈА – (ком: З.КАЛИНСКИ)
17.10 РАКОМЕТ (м) ХРВАТСКА-КАТАР – (ком: Ј.КОСТОВСКИ)
19.15 КОШАРКА (м) ЛИТВАНИЈА-БРАЗИЛ – (ком: Д.НИКОЛОВСКИ)
21.00 ФУДБАЛ (м) ПОРТУГАЛИЈА-ХОНДУРАС – (ком: Г.СТЕРЈОВ)
23.00 ПРЕГЛЕД
00.00 КОШАРКА (м) ШПАНИЈА-ХРВАТСКА – (ком: Г.МИЛКОВСКИ)
01.45 ОДБОЈКА (м) РУСИЈА-КУБА – (ком: З.КАЛИНСКИ)
03.00 ПЛИВАЊЕ – (ком: Т.СТОЈАНОВСКИ / Д.НИКОЛОВСКИ)

Подвлеченото им е снимка, а и паметен избор им е одбојката ИТА-ФРА, дерби е, отколку во тоа време да оди ракомет Хрватска - Катар, е сеа зошто го пикнале фудбалот во 21 часот, разбирам дека и тоа ќе им е гледано, ама факинг Хондурас со Португалија играат, можеле некој друг спорт да пуштат.. во отприлика тоа време има стеличарство за трето место, а од 22 часот и мечот за златото во женска конкуренција, исто така и финалето во скокови во вода (3м) финале има во 21 часот.

Dosta e od fudbal, neka pustat skokovi vo voda vo 21h.

Да не има некаде снимка да се погледа тенисот Србија - Хрватска парови од вчера вечер ?

Дали кај вас на ова од ББЦ кочи кога гледате нешто или само кај мене кочи??

Го послушав @Chazzspaz, симнав Гоогле Хром и го симнав тоа Beebs во екстензии. Кога ќе го симнеш десно во горниот агол ќе имаш буква Б. Преку тоа се отвара плејерот и си гледаш без проблем.
може скриншот некој да пратиш не се снајдов баш...

може скриншот некој да пратиш не се снајдов баш...
Симни beebs extension преку Хромот. Од кога ќе го симнеш и инсталираш ќе ти се појави ова во десен агол
.
atumnn.jpg

Клинки на него и ќе ти се појави странава.
29vlxy8.png

Да не биде дека само ги критикуваме, вчера позитивно се изненадив од коментирањето на факинг Милковски за Кина - САД. Све навремени и точни информации. Се глеа дека прати активно НБА, а не очекував од него. :D

Да не биде дека само ги критикуваме, вчера позитивно се изненадив од коментирањето на факинг Милковски за Кина - САД. Све навремени и точни информации. Се глеа дека прати активно НБА, а не очекував од него. :D
На нашиве само фудбал да не им дадеш иначе по другите спортови се солидни. Вчера и во пливање беа добри.

Dragan prati plivanje dosta, da e do nego i EP i SP bi rabotel ama ne prenesuvaat MTV.

:facepalm:

Чупе >>>>>>>>>>>> Mилковски во секое време, не знам што те бендисал у тоа да кажува кај играат играчите и колку поени имаат. Треба и да ја разбира играта, а далеку од тоа е Милковски.

Еве вечер прилика ќе имаш пак на Шпанија - Хрватска, па ќе видиме.:unsure:

:facepalm:

Чупе >>>>>>>>>>>> Mилковски во секое време, не знам што те бендисал у тоа да кажува кај играат играчите и колку поени имаат. Треба и да ја разбира играта, а далеку од тоа е Милковски.

Еве вечер прилика ќе имаш пак на Шпанија - Хрватска, па ќе видиме.:unsure:

Не заебавај супер си беше. И јас не можам да го поднесам коа ламфа на утакмиците на Вардар ама за ова ме изненади пријатно. За наши услови беше добар.

Драгче и Тони ќе беа полоши сигурен сум, за Југо да не збориме.

Dragan prati plivanje dosta, da e do nego i EP i SP bi rabotel ama ne prenesuvaat MTV.

Можеби, врска неам од пливање освен за најпознатите, затоа и не знам да пресудам дали знае. :D

Ѓоковиќ - Дел Потро, секоја нормална телевизиска куќа го пренесува, нашиве пренесуваат некоја црна одбојка наспроти најквалитетниот тениски меч од првото коло во Рио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom