The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Се изиграа.Само ноќните мечеви ќе се играат денес, вкупно 6, се останато е одложено за утре.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се изиграа.Само ноќните мечеви ќе се играат денес, вкупно 6, се останато е одложено за утре.
Ќе ја врти бе, кој кур е Таро Даниел да игра 3 сета вака како првиот.Оде Делпо у кукурузе.
Од кој сакаш?Пуштив да гледам од 3-1 во третиот сет за Фоњини и искрено нз како дошло до тој резултат, очаен беше овој во задњите гемови, нити сервис нити игра. Ваљда Мареј паднал малце во втор сет. Од овие што останаа мерак би ми било Дел Потро или Нишикори да освојат.
Пуиг полуфинале кај жениве. Очигледно е во многу добра форма, гледам не изгубила повеќе од 3 гема во сет тука, све добила со 2-0, а ја доби и Мугуруза.
Иначе знаете ли дали има негде хајлајтс од мечевиве? Не можам многу да гледам а нигде не наоѓам.
Освен на Јутуб не знам кај би барал, ама конкретно за овие тешко да најдеш нешто.На пример Фоњини-Пер, Пуиг-Мугуруза и др. Знаеш каде има?
Има бе за Фоњини-Пер, 10 минутен клип со сите циркузи.Освен на Јутуб не знам кај би барал, ама конкретно за овие тешко да најдеш нешто.