Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пуштена беше оваа, се виде.
Не гледам како тоа влијаеше на карамболот...топката удри во 2 или 3 играчи и отиде во мрежата.Имаше и еден интересен момент, кој ќе ги зачеша навивачите на Челзи. При вториот гол, Лингард падна во 16тник пред Кејхил, и овој наместо да прати што се случува со топката, му помагаше на Лингард да стане и нели тука 1 секунда после тоа ја опали Ерера за втор гол.![]()
Двапати го покажаа тој момент . Само како куриозитет а на голот немаше и не можеше да има никакво влијание !Имаше и еден интересен момент, кој ќе ги зачеша навивачите на Челзи. При вториот гол, Лингард падна во 16тник пред Кејхил, и овој наместо да прати што се случува со топката, му помагаше на Лингард да стане и нели тука 1 секунда после тоа ја опали Ерера за втор гол.![]()
Арсенал ќе е демолиран на ВХЛ, со Јунајтед и Мурџо ќе има збор![]()
Jbg chudna beshe 2016.Челзи ако ја поебе речиси сигурна освоена лига на сметка на Тотенхем, племе селско ќе им ебам тогаш, само гледајќи го распоредот, не би требало.
Али не требаше ни Лестер, не требаше ни Брегзит, не требаше Трамп, секакви чуда се дешаваат.