Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
West Ham pustile mejlovi do Man Utd, Man City, Chelsea, Arsenal i Tottenham da gi prasaat dali imaat napagaci i stoperi za na pozajmica :pos:

Кога слушнал Пардју дека е слободен и без работни обврски за Божиќ.

180571-mesto-vo-istorijata-za-diskretniot-heroj-geret-beri.gif

Другата година ќе имаме ново име со најмногу настапи и најверојатно ќе остане на него засекогаш. Од 17год па навака секоја сезона му е со преку 30 настапи што светско чудо ќе биде овој подвиг некој да го повтори.

Немаше среќа што заигра во времето кога ги имаше најдобрите играчи на негова позиција инаку сигурен сум дека ќе имаше поблескава карера во поголем клуб. Астон Вила ги имаше најдобрите резултати токму со него и кога го дадоа повеќе не заличеа на клуб. Сити баш се крена кога он играше и беа по стабилни, со Јаја баш ораа на средина. Го дадоа за Фернандиновци и од тогаш промаја дува позади. Моментално можеби и најдобар на негова позиција.

Џабе фрлање толку пари за ѕвезди на клубовите ако немаат еден ваков играч позади. Манчестер уште 500мил нека фрлат ако не најдат играч како Керик има уште долго време да си пати.

BTW како се става gif.

A бе, му гледав тоа видео чланокот пред месец дена кај што збореше за разбирањето што го има со спортскиот директор, колку е среќен во клубот, не бев ни свесен дека у таква криза западнале...

Само мене ми изгледаат веќе излитени форите со четвртово место на Арсенал или? Мислам океј, беше смешно доста време, ама у задње време почнува на секој збор, статус, слика, твит, да се замара за тоа ебено четврто место, некако форсирање до коска ми е тоа. :toe:

Само мене ми изгледаат веќе излитени форите со четвртово место на Арсенал или? Мислам океј, беше смешно доста време, ама у задње време почнува на секој збор, статус, слика, твит, да се замара за тоа ебено четврто место, некако форсирање до коска ми е тоа. :toe:
Јас табелата си ја постирав за Челзи. После приметив како е надоле. Како и да е, ќе бидат излитени кога нема да се четврти :D

Типично :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom