Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Заборавате дека пред крајот е многу потешко да се игра со тимови што се борат за опстанок, затоа што се како давеник за сламка, отколку оние од средина на табелата кои немаат никакви амбиции. Ова не значи дека Челзи нема да ги здрви Сандерленд или Боро, само сакам да потенцирам дека и не е така лесно да се игра против нив и сепак постои мала можност за изненадување. Сепак, според мене, Челзи не би смеел да пропушти оваква можност, искусни се, и ќе бидат шампиони.

Заборавате дека пред крајот е многу потешко да се игра со тимови што се борат за опстанок, затоа што се како давеник за сламка, отколку оние од средина на табелата кои немаат никакви амбиции. Ова не значи дека Челзи нема да ги здрви Сандерленд или Боро, само сакам да потенцирам дека и не е така лесно да се игра против нив и сепак постои мала можност за изненадување. Сепак, според мене, Челзи не би смеел да пропушти оваква можност, искусни се, и ќе бидат шампиони.
И јас сакав ова да го пишам, можеби имаат на хартија полесни противници ама против тие што се борат за опстанок секогаш е заебано. Како и да е, ќе биде интересно до крај.

И јас сакав ова да го пишам, можеби имаат на хартија полесни противници ама против тие што се борат за опстанок секогаш е заебано. Како и да е, ќе биде интересно до крај.

мое мислење е дека со Саутемптон, Евертон и гадниов ВБА со Пјулис мн тешко ке поминат ма да Боро и Ватфорд исто со бело знаменце нема да излезат знаат да скинат бодови а Сандерленд... [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2017/04/terry-to-leave-chelsea.html

Тери ќе го напушти Челзи на крај на сезонава.

Штета. Крај на една ера. Еден од најдобрите англиски дефанзивци. Човек што крвавеше Челзи. Дефиниција беше за клубот во секоја смисла. Некои го мразеа, некои го сакаа, ама сите се сложуваа за неговиот квалитет. Една од ретките активни живи легенди во светскиот фудбал. Фала му за се. Ако ништо друго барем со крената титула нека си ја заврши кариерата тука. Легенда.

:cuc: :cuc: :cuc:

Знам за аферата ама тотално небитно е сега. Овој напрај кариера, тој се изгуби од фудбалската мапа.
Ај тоа него го помешав со Скот Паркер, па си викам чеј да изгуглам, да не се бламирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom