Толстој
екс Бомбастичен
Гоми пред трансфер во Марсеј.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mozes da bides siguren,dosta opasno ke bide i spored mene ke osluxuvaat bodovite so pomalite ekipi.@Донев
Убаво си кажал се и добри се прогнозите освен таа дека Арсенал нема да заврши у топ4, ќе заврши, тимот воопшто не е лош за топ4 пласман, иако за титула нема сила ни квалитет
За инат наш на сите ќе завршат во топ4, мене лично нема да ми смета тоа да не се случи, да се раздрма статус-кво состојбата, но знам дека на крај ќе се извлечкаат некако како и секогаш.
Може и да завршат, ама мислам дека доста јаки ќе бидат сезонава Јунајтед, Сити и Челзи, па ќе остане на Ливерпул да се покажат добро и да ви ја земат четвртата позиција@Донев
Убаво си кажал се и добри се прогнозите освен таа дека Арсенал нема да заврши у топ4, ќе заврши, тимот воопшто не е лош за топ4 пласман, иако за титула нема сила ни квалитет
За инат наш на сите ќе завршат во топ4, мене лично нема да ми смета тоа да не се случи, да се раздрма статус-кво состојбата, но знам дека на крај ќе се извлечкаат некако како и секогаш.
Како се погаѓаш да пишеш баш коа има расплет на настаните...Zidane се премислил за Погба, сега ќе биде жустро