Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко прв пат да гледаш финале на спортски настан. Пушти финалиња на Лига на Шампиони во фудбал, па и Евролига, сите го прават тоа.Што им беше финтата со хрватското знаме и оној бразилецон? За репрезентација играат или за нивни клубови па да ги веат?
Што им беше финтата со хрватското знаме и оној бразилецон? За репрезентација играат или за нивни клубови па да ги веат?
Што им беше финтата со хрватското знаме и оној бразилецон? За репрезентација играат или за нивни клубови па да ги веат?
Столе: „Покажааа муда до колена“. ЅВЕР![]()
А за браќата Карабатиќ колку уште померачки ми е!!Колку ми е мило кога го гледам Хансен вака накиснат
![]()
А Циндриќ?Одличен се покажа трансферот на Генсхајмер во ПСЖ, дечкото си беше почесен гледач при победоносниот гол на Чупиќ.
Карабатиќ, за него имам едно 30 пати пишано дека е веројатно најдобриот ракометар во историјата, али и најголема пичка меѓу ракометарите. И денес пробуваше да провоцира ама го исцица на најболниот можен начин, во последната секунда.
ЧупиќЕте што значи класа десно крило и ладнокрвник. Пенал не промаши на овој Ф4, се си одигра како што треба. Дибиров за малце ќе испаднеше трагичар, АМАН веќе со тие зицери, иако ликот одигра маестрална партија и во напад и во одбрана.
ШтербикВАРДАР
Што да се каже повеќе бе пријатели мои, у гз нека си ги стават милионите ПСЖ. Дрим тим ФРЉОЕХЕХЕЕХХЕХЕХЕХЕХЕЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕ
И Штербик не требаше. Стар еko ke mi tekne vikaa cupic ne ni trebal hahahahahahaeaheauhaeuaehaeuaehhhhhhhhhhhhhhh