Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
BusHav напиша:
Ај бидете сите на време,пошто јас имам само 40 минути да играм баскет,па да имаме време да изиграме некоја партија!
зашто само 40? дај не биди fag... аеееее, се плашиш море да не ти напраам hot sauce цака? =))) ја ќе бидам и некоја минута порано!

:pos2: :pos2:нејке се плаши да не му напраиш некоја анд 1 финта:pos2:

Значи во 12:00, така? :)

Jaс сум таму... Само, ќе ме растурите :(

Ја со Мацедониан сум таму во 10 до 12to e to

бо бо бо бо, шо баскет падна! топ! времево за мерак! Ѕоне дури и боичка фати =). ја јадам, нешо формула да глеам ова-она, се аплоудираат сликите, и на присатните ќе им испратам линк,разбираш.
после ако сака некој нека си одвои моменат до догаџајот =)

море море што баскет се изигра :vozbud: А за боичката тоа ни со стап не се плаќа=)))... Ако има закажување и пријавување за нареден пут ова рачунајте го како официјална пријава:salut:

Одличен Баскет се измешавме глупо беше шо Бушав му ја дувна на фудбал ама ај иначе многу им се пиеше вода не играчиве па решивме следниот пат цел пакет вода да носиме се сликнавме сликите се кај кенгур у апарат иначе Ацид , Зоне и Леброн играа добро Раде се утепа кошеви давање Мацедониан шајките ги искова Кенгур не беше лош некој анд1 финти Корун шутот за три го наместил Антон дојде на крај и пуцна и он една на крај имаше и искри малце ама се се заврши добро супер денto e to

Добро беше, ама треба почесто да се собираме... Има тука луѓе што 4 години не играле (како мене :)).

Billa Bong беше MVP.

А потег на мечот беше кога Macedonian се напизди, го шутна баскетот и за малце ќе убиеше едно 5-годишно девојче на точак. :pos:

Него, кој го р'кна тоа зеленото на терен? :pos:

:pos2::pos2::pos2:Изглеа Мацедониан ја тврдам дека Ацид беше Мвп најбоље играше шо е право право си е ја го следевto e to

Acid напиша:
Ја не приметив такво нешто, зашо не ни го посочи можеше некој да загине:jaj::pos2::pos2::pos2:

Признавам дека бев дрвце:kesa:, али за нареден пат ќе се попраи тоа. :zlo:

Acid напиша:
Добро беше, ама треба почесто да се собираме... Има тука луѓе што 4 години не играле (како мене :)).

Billa Bong беше MVP.

А потег на мечот беше кога Macedonian се напизди, го шутна баскетот и за малце ќе убиеше едно 5-годишно девојче на точак. :pos:

КОРЕКШН: Тоа девојчето на точакот беше машко, и не беше 5-годишно туку имаше 6 години! :pos::pos::pos:

И кај си го приметил тоа ЗЕЛЕНОТО на терен, коа на баскет, сите нагоре гледаат??? :pos:

Иначе, све на се, баскетот беше топ, ама малку издишан :pos:
Ај друг пат да се собереме коа ке биде отворена и СЕДМИЦА!!!

Поздрав!

Ќе биде овие денови ке се договара за друг денto e to

значи топ, пак ќе кажам!
официјален збор на мечот беше: глуп!
најмомент беше нервозата на коки(ќе извршеше свирепо убиство за малце)
најкрадење се дешаваше во тимот кај што играше ејсид =))) шала брачко, не скренувај :pos:
ЕВЕ ГРУПНА ФОТКА;презентација од лево кон десно
горе:Гардијан,Боби(non-forum guy),Била Бонг,Мацедониан,Бушав и Корун
доле:Ејсид, Кенгур и Ѕоне
p1040557je1.jpg

после бананата врз нашиот драг админ =)))) btw: 1в1 ме реши =))
p1040595zk8.jpg

и интересен момент, Ѕ О Н Е The Flying Mad Man
p1040605zb9.jpg

Леле сликиве се добриto e to еј кенгур имас згресено тој е леброн_џејмс не е активен затоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom