David Guetta @ Filip Vtori 05.06.2016

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan Van Buuren
  • Време на започнување Време на започнување
Ако му се сака, Гета може да направи квалитетна забава.

Сум му бил два пати (прво во Скопје 2010та и во Охрид наредната година) и сеќавам дека двата настапи му беа земља-ваздух различни. Во Скопје направи растур со јаки ремиксови на олд скул траки, добри меш-апови и ќе излажам ако кажам дека лошо си поминав и не беше добар журот .. Иако сум повеќе љубител на трансот. Од друга страна пак, во Охрид кога се погодив таму да бидам на неколку дена и му отидовме пак - како да не беше истиот човек од пред само година дена. Сетот му беше на рамниште на спотифај топ-20 листа. Брука.

Како и да е, за 500 ден. + РОбин Шулц во лајн-апот + на отворено на градски = настанов вреди да се види и слушне. :)

Ако му се сака, Гета може да направи квалитетна забава.

Сум му бил два пати (прво во Скопје 2010та и во Охрид наредната година) и сеќавам дека двата настапи му беа земља-ваздух различни. Во Скопје направи растур со јаки ремиксови на олд скул траки, добри меш-апови и ќе излажам ако кажам дека лошо си поминав и не беше добар журот .. Иако сум повеќе љубител на трансот. Од друга страна пак, во Охрид кога се погодив таму да бидам на неколку дена и му отидовме пак - како да не беше истиот човек од пред само година дена. Сетот му беше на рамниште на спотифај топ-20 листа. Брука.

Како и да е, за 500 ден. + РОбин Шулц во лајн-апот + на отворено на градски = настанов вреди да се види и слушне. :)
И ја бев на тие 2 пати коа дојде, ама мене па повеќе ми се свиѓаше тој у Охрид. Не се сеќавам точно шо музика пушташе у Охрид ама ако не се лажам ретко пушташе свои песни, за разлика од Скопје кај што бар 50% му беа негови траки.
Башка огромен плус за Охрид беше што беше на отворено :D

Моментално во државава има едно 10 диџеи поспремни (ТЕХНИЧКИ) од овај изгубен случај

ако има некој толку способен менаџер / продукција нека го донеси на еве richie hawtin на пример. Нека го донеси, marco carola ,solomun, finnebassen, hot since 82, adriatique, maceo plex, nic fanciuli ако е толку голем мангуп

Само кај нас битно е да дојди гета да заврти некое хитче и битно е во рекордно време да се наполни џебчето
Извини кој?

Извини кој?

Прво разбериго зборот ТЕХНИЧКИ имаш и видеа прикачени горе , за тебе ако гета е технички спремен диџеј те молам не ми реплицирај повеќе

Прво разбериго зборот ТЕХНИЧКИ имаш и видеа прикачени горе , за тебе ако гета е технички спремен диџеј те молам не ми реплицирај повеќе
Па штом си ти толку учен човек објасни за нас обичниве смртници што значи технички поспремен диџеј и кои се тие у Македонија што се такви ?
Не го бранам Гета, чисто зошто мислиш дека си којзнае колку паметен, елаборирај.

И уште едно прашање, why in God's name ја посетуваш темава ?
Арогантноста ти е на толку големо ниво што мислиш дека тие што сакаат да одат на Скопје колинг ќе ги убедиш да не одат ?
За човек со големи интелектуални способности, како што сам се претставуваш, ја не викам дека е така, правиш многу глуп потег со ова шо не замараш на темава.

Мцкаш полче и да не ти е топ ќе ти биде врв.
Ќе грми по секоја цена пошто ќе биде на отворено. :angel:

Не ти реплицирам повеќе оти си пувеш.
Дошол тука да им попува на луѓето шо да праат и како да праат.

че гласам тој ден неможам.
:(

Не ти реплицирам повеќе оти си пувеш.
Дошол тука да им попува на луѓето шо да праат и како да праат.
А јас се чудам како темава наполнила три страници :)
Убаво да си поминат сите што ќе идат. Мене некако не ми се иде.
А тие што ќе идат нека пишат како си поминеле, оти че ве пукам бре хеј, овај банирам :pos:

Ти си уште мал и неможиш да сфатиш дека овде на прво место се ПАРИТЕ ! значи само се гледа шо ПОКОМЕРЦИЈАЛЕН диџеј да се донеси и ништо друго .

зборот журка со 8мо оделенци и гета не оди заедно.

и после болдираното одмори малце жити се
Друже а да те прашам нешто. Што има везе дали е искомерцијализирана музиката? Ако е убава на слух не може да е лоша. Комерцијала не е еквивалентно на лоша музика. Дај не се прави паметен, не ми се верува дека уште такви како тебе постојат на форумов.[DOUBLEPOST=1463509538][/DOUBLEPOST]
Ти си уште мал и неможиш да сфатиш дека овде на прво место се ПАРИТЕ ! значи само се гледа шо ПОКОМЕРЦИЈАЛЕН диџеј да се донеси и ништо друго .

зборот журка со 8мо оделенци и гета не оди заедно.

и после болдираното одмори малце жити се
Друже а да те прашам нешто. Што има везе дали е искомерцијализирана музиката? Ако е убава на слух не може да е лоша. Комерцијала не е еквивалентно на лоша музика. Дај не се прави паметен, не ми се верува дека уште такви како тебе постојат на форумов.

Друже а да те прашам нешто. Што има везе дали е искомерцијализирана музиката? Ако е убава на слух не може да е лоша. Комерцијала не е еквивалентно на лоша музика. Дај не се прави паметен, не ми се верува дека уште такви како тебе постојат на форумов.[DOUBLEPOST=1463509538][/DOUBLEPOST]
Друже а да те прашам нешто. Што има везе дали е искомерцијализирана музиката? Ако е убава на слух не може да е лоша. Комерцијала не е еквивалентно на лоша музика. Дај не се прави паметен, не ми се верува дека уште такви како тебе постојат на форумов.

Човек,

Прво расчисти со зборот журка и толпа собран народ од кој пола не знаат кај дошле и кој пушта музика ,но слушнале дека е некој гета кој има некое јако хитче а другата половина по некоја случајност се нашле таму.

Најбитно да има 5-6к народ од 14 до 18 години и да платат влез, некој да се наполни со пари, а тоа најмногу успева со пуштачи на музика од калибарот на гета, незнам шо не ти е јасно.[DOUBLEPOST=1463512408][/DOUBLEPOST]
не знам што очекувате од диџеи да земат да ви отсвират нешто? Се знае, се доаѓа со унапред спремен сет и се пушта да врти додека он дига раце горе и се преправа дека нешто прави. Но битна е забавата де.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Се преправал бе вистина , онака тетрис си игра :pos::pos::pos:

Последно уредено:
Продавам две карти за на јужна, една карта 400 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom