DOOGEE X6

• Креатор на темата Креатор на темата Fringe
  • Време на започнување Време на започнување

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Локација
Во куќата на комшијата со комшиката пијам кафе
Гледајќи видеа за телефонот ми се гледа солиден додека реалноста може да биде различна па ме интересира мислење од корисници кои веќе го поседуваат.

Добредојјдени се секакви мислања независно дали ќе влијаат или не во одлуката за негово купување
http://www.doogee.cc/products-detail.php?ProId=60
doogee-x6-phone-2_1-500x500.jpg

Скапо е...за тие пари ќе си земеш многу подобро телефонче од реклама5,макс. недела дена користени или неотпакувани со гаранција.

За конкретниот модел незнам, но дома имам два модели од оваа фирма кои се расипаа по нецела година користење.

Ист како x5 само екранот поголем. X5 Pro за 1300ден плус има многу помоќен хардвер. X5 Pro е доста фален по форуми.
само не очекувај добра камера од кинески бренд телефон.

Благодарам на мислењата

Денеска го купив телефонот и од прв ден користење сум задоволен
Има инсталирано андроид 5.1 lolipop,1gb ram,8gb storage,1300 MHz quad core procesor.
Работи со две картички,едната е стандард а другата микро.
За разлика од претходниот телефон кој има 4г на новиот интернетот ми е малку спор бидејќи е 3г.
А цената во однос на другите телефони со слични перформанси е одлична.[DOUBLEPOST=1458082742][/DOUBLEPOST]
За конкретниот модел незнам, но дома имам два модели од оваа фирма кои се расипаа по нецела година користење.
Ова ми е втор кинески телефон а првиот сеуште работи иако е од 2008[DOUBLEPOST=1458082858][/DOUBLEPOST]
Скапо е...за тие пари ќе си земеш многу подобро телефонче од реклама5,макс. недела дена користени или неотпакувани со гаранција.
Цената е помалку од 100 на евра што и нее толку скапо за таков телефон[DOUBLEPOST=1458082895][/DOUBLEPOST]
земи боље xiaomi, проверен бренд е.
Бидна веќе

Шо знам, од Кинези само Ксиаоми, Меизу, Леново, Хуавеи и Онеплус. Овие доги, уле, еле и остали фони ми се многу сумљиви. Иако цената е одлична за тоа што го нуди телефонот.

Шо знам, од Кинези само Ксиаоми, Меизу, Леново, Хуавеи и Онеплус. Овие доги, уле, еле и остали фони ми се многу сумљиви. Иако цената е одлична за тоа што го нуди телефонот.
Имам леново а606 кој ми бил втро кинезки телефон и сум многу задоволен од телефонот.

Како што пишав вчера го купив телефонот и од втор ден користење сега за сега сум задоволен.[DOUBLEPOST=1458166255][/DOUBLEPOST]

Имам леново а606 кој ми бил втро кинезки телефон и сум многу задоволен од телефонот.

Како што пишав вчера го купив телефонот и од втор ден користење сега за сега сум задоволен.[DOUBLEPOST=1458166255][/DOUBLEPOST]
za ovoj sto mislite ? za 5990 ?
http://amc.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=46670&i=1106&l=MK&q=&SupplierArticleID=&Action=

хардвер исто како Доги Х6, на сајтот се фалат дека целосно метално било куќиштето. брендот, бар за мене, е тотално непознат.
разгледај некоја рецензија, тест на јутјуб или по форуми.

Исто платформа како доги х6 ама надворешниот изглед е полуксузен .
Може малце избрзав со купување на изглед поубав телефон за минимално поголем износ.
Здравје другиот месец ќе си го купам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom