Мотор за лизгачка порта?

• Креатор на темата Креатор на темата maxer
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 јануари 2014
Мислења
593
Поени од реакции
843
Каде може кај нас да се најде мотoр за лизгачка порта?
Вака нешто:
sliding-gate-motor-250x250.jpg

Или дали може некако да се направи со помош на ова?
http://www.aliexpress.com/item/AC-s...-1&btsid=605c5aa5-bc77-4d6d-a131-ce684c58402d

Не го тврдам и гарантирам воа да не се разбереме погрешно ама од повеке луѓе, мајстори имам слушнато дека не е баш препорачливо порта на лизгач од безбедносни причини поточно можноста и со друг уред освен специјалното далечинско можеш да ја потрефиш фрекфенцијата на системот и да се случат несакани работи.

Моторот можеш да го најдеш во златна рака, дормамак, визард, бентенпан итн.
Е фала,ќе ги контактирам ќе видам што ќе понудат.
Не го тврдам и гарантирам воа да не се разбереме погрешно ама од повеке луѓе, мајстори имам слушнато дека не е баш препорачливо порта на лизгач од безбедносни причини поточно можноста и со друг уред освен специјалното далечинско можеш да ја потрефиш фрекфенцијата на системот и да се случат несакани работи.
И јас имам слушнато за ова,ама во ред е не ми смета покрај Мурџо не можат да поминат лесно :Dова е онака повеќе за ќеиф.

Само ме интересира дали можам да завршам работа и со ова некако,што мотор и сл. ќе ми е потребно за да може да се склопи?

Epa so istiot ured mozay da ti vlezat lesno.

Sent from my Redmi 2 using Tapatalk

На кој уред мислиш?
Не ги слушај, сигурни се далечинските, сите далечинска работат преку некој си алгоритам така да случајноста е неколку милијарди спрема еден.

Vo Nik alarm ima takvi motori, me utepaa so reklamni mejlovi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom