Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Абе вие што се буните, на почетокот стои мислам, ако сакате некој од тие понудените тимови, не може да бирате туку рандом, ние што сме изберени избравме друг тим, надвор од понудените, т.е. тие тогаш не беа понудени. Немој сега заради вас јас да играм со некоја италијанска екипа, без разлика дали е милан, интер, или некој појак, повеќе сакам да играм со Барнли иако е Чемпионшип сеуште, затоа што е англиска екипа. А во Англија ако не можат да се најдат Европа Лига екипи, не знам каде можат...

едит: Или дечките што сакаат да играат со Вотфорд, Вест Хем, тие се послаби од скоро сите понудени екипи и пак вие се буните.

Абе вие што се буните, на почетокот стои мислам, ако сакате некој од тие понудените тимови, не може да бирате туку рандом, ние што сме изберени избравме друг тим, надвор од понудените, т.е. тие тогаш не беа понудени. Немој сега заради вас јас да играм со некоја италијанска екипа, без разлика дали е милан, интер, или некој појак, повеќе сакам да играм со Барнли иако е Чемпионшип сеуште, затоа што е англиска екипа. А во Англија ако не можат да се најдат Европа Лига екипи, не знам каде можат...

едит: Или дечките што сакаат да играат со Вотфорд, Вест Хем, тие се послаби од скоро сите понудени екипи и пак вие се буните.
Кој те нервира кажи ке га тепамо

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Кој те нервира кажи ке га тепамо

“За едни мајка за други татко“...

Целта на играта е да биде забавна, јас и тие тимови што се понудени би ги ставил да може да се договараме затоа што по себе знам, ако е рандом и ако ми се падне некоја неанглиска екипа ке заебам одма, на некого не му е интересно да игра со екипи што не ги гледа и вака со рандом многу безвезе ке е.

“За едни мајка за други татко“...

Целта на играта е да биде забавна, јас и тие тимови што се понудени би ги ставил да може да се договараме затоа што по себе знам, ако е рандом и ако ми се падне некоја неанглиска екипа ке заебам одма, на некого не му е интересно да игра со екипи што не ги гледа и вака со рандом многу безвезе ке е.
Абе ви ке си играте затој што се јависте још у старт пред да падне договор за рандом ресто идев на рандом

19. robertceto321 пријави ме и мене да ве растурам, шо како за екипа да си кажам со која ке бидам или која ми се падне?[DOUBLEPOST=1457031518][/DOUBLEPOST]Jа ке ги земам Евертон ако нема никој ништо против,ако има тогаш Севиља(y)(y)

Последно уредено:
Знам знам. :D Секако не ја отварам сега лигата. Во Недела, после пријавувањето. :) Па ќе треба после 2 дена мислам да се пушти во уопотреба. :D

Таман @Ilumious нека стави анкета до тогаш за буџетот. Ќе ги земам во предвид само гласовите на тие што ќе играат, гласовите од троловите нема да постојат. :D
Друже нупски прашања ќе ти посвам ама збунет сум.
Од почетниот пост ко што прочитав и ко што разбрав имаш у план на менаџер (пц играта ) да направиш мод со твоја лига со екипи од членови од форумов. За да учествувам треба да ја инсталирам играта и список со играчи во буџетот што ке се изгласа да ти испратам или со дифолт играчи од моменталната екипа (ако играм ке ги изберам Галатасарај).

Друже нупски прашања ќе ти посвам ама збунет сум.
Од почетниот пост ко што прочитав и ко што разбрав имаш у план на менаџер (пц играта ) да направиш мод со твоја лига со екипи од членови од форумов. За да учествувам треба да ја инсталирам играта и список со играчи во буџетот што ке се изгласа да ти испратам или со дифолт играчи од моменталната екипа (ако играм ке ги изберам Галатасарај).
:D

soccermanager.com :D

Дај прво оценки од школо да видиме дали вредело што не напушти на KW.
ХАХАХ де кажите дали ке играм или не[DOUBLEPOST=1457033999][/DOUBLEPOST]
И потврда од класниот да донесе да сме сигурни
Ако сакаш оправдание да ти донесам?ццц

Ако продужите овака 50 луѓе ќе има, ќе биде кркљанац. Ќе мора и клубови од втора лига да се убацуваат.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom