Препорака за евтини телефони(budget)

Последниот Мохиканец

Командат -ај лав ју
Член од
3 февруари 2007
Мислења
294
Поени од реакции
61
Локација
Битола
Веб-сајт
rumble.com
Поз дечки, доколку сте со ограничен буџет а имаат и добри перформансии да ви го препорачам BLU studio energy-130долари на амазон го користам јас моментално од пред некој ден:).

Поз дечки, доколку сте со ограничен буџет а имаат и добри перформансии да ви го препорачам BLU studio energy-130долари на амазон го користам јас моментално од пред некој ден:).

Имам јас BLU Life Play и презадоволен сум[DOUBLEPOST=1455228670][/DOUBLEPOST]

Забораив да те прашам 3G имаш ?

4G батка.Не е лош воопшто добра работа е 5000mah батерија и доста силен звук .поз

како што видов ако не сум грешка 4000 е батеријата?
сеедно, колку време држи...

иначе мислам овој е подобар избор
http://www.ebay.com/itm/141837213957?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

има 64 бит понов процесор, 2гига рам и 16ром..

како што видов ако не сум грешка 4000 е батеријата?
сеедно, колку време држи...

иначе мислам овој е подобар избор
http://www.ebay.com/itm/141837213957?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

има 64 бит понов процесор, 2гига рам и 16ром..
како што гледам батеријата е 5000mah http://www.gsmarena.com/blu_studio_energy-6928.php.А реално колку држи батерија сеуште незнам (прво полнење ми е денес)ќе ве информирам во иднина.И да имаш право дека подобар во однос перформанси и цена.

како што гледам батеријата е 5000mah http://www.gsmarena.com/blu_studio_energy-6928.php.А реално колку држи батерија сеуште незнам (прво полнење ми е денес)ќе ве информирам во иднина.И да имаш право дека подобар во однос перформанси и цена.

Ти фака ли 3G друже ?

Се си е супер, ама ако денес ти е прво полнење, односно ако ни 2 дена не го имаш користено телефонов мислам дека е рано да го препорачуваш и да кажуваш дали бил добар или не, најдобро некој што подолг период да каже како е задоволен и дали имал некои проблеми или е солиден... Кај поефтините мобилни прашањето не е толку какви перформанси имаат туку колку се квалитетни и издржливи, во смисла дали често имаат дефекти и се расипуваат, блокираат итн, тоа е секогаш несигурниот дел.

Мислам убаво што сподели тука твое мислење и препорака, не ме сфаќај погрешно, само кажувам за посигурна препорака треба некој кој подолг период го користи :)

Се си е супер, ама ако денес ти е прво полнење, односно ако ни 2 дена не го имаш користено телефонов мислам дека е рано да го препорачуваш и да кажуваш дали бил добар или не, најдобро некој што подолг период да каже како е задоволен и дали имал некои проблеми или е солиден... Кај поефтините мобилни прашањето не е толку какви перформанси имаат туку колку се квалитетни и издржливи, во смисла дали често имаат дефекти и се расипуваат, блокираат итн, тоа е секогаш несигурниот дел.

Мислам убаво што сподели тука твое мислење и препорака, не ме сфаќај погрешно, само кажувам за посигурна препорака треба некој кој подолг период го користи :)

Види се надевам дека не ме доживеј како ГСМ арена.Само мислењето мое го кажувам ништо повеќе односно споделувам (се надевам не ме свати погрешно).
А во иднина ќе споделам повеќе -ветувам.Поз

Види се надевам дека не ме доживеј како ГСМ арена.Само мислењето мое го кажувам ништо повеќе односно споделувам (се надевам не ме свати погрешно).
Не не, далеку од тоа :) Како што кажав, се си беше убаво за твоето мислење и коментар, пример ја не ни знаев за телефонов така да убаво што ете сподели за него и пиша ека си задоволен и импресиониран од перформансите, коментарот ми беше дека останува да се тестира на подолг период како ќе се покаже, за да може поконкретно да се каже дали е стварно квалитет. :)

Нешто новост за мобилново, како се покажа?

Топ батеријата батка држи 6/7 дена со квалитетна работа што е супер.Брзината е иста како на почеток по толку време.ОК е
[DOUBLEPOST=1472088910][/DOUBLEPOST]Топ батеријата батка држи 6/7 дена со квалитетна работа што е супер.Брзината е иста како на почеток по толку време.ОК е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom