Отстранување на видео од youtube!!!

Боље спречити него лечити!!!
Доколку заприметите дека некој ве снима без ваша согласност ова би било најсоодветна мерка!!!

Или пак може да му се акне телефонот од неговата тиква...
Физички напад, повреда на јавен ред и мир итн... не прај глупости бе ако си во јавност, да се биде копук не е препорачливо ...

Инаку за видеото само пријавувај ако им дојдиш на ред може ќе ти избришат ако не здравје дај линк да го видиме и да се посмееме :)

Друже, мислам побрзо ќе го повратиш пристапот до мејлот па преку него до YT акаунтот одколку со пријави за видеото.

Доколку повеќе луѓе мавнат репорт тогаш има поголеми шанси за да го тргнат, а вака тешко.

Прам финти со фудбал и тро сум несмасен. Утре другиден ако станам политичар че јадат лајна комуњарине дека не ме бивало за фудбал ова она :D

Има и едно друго, дрнкаме со гитари со братучед ми. И то некако е младост-лудост.
Утре, кога ќе станеш политичар, уште полошо ќе играш фудбал и ќе дрнкаш на гитара, па снимките ќе ти се сторат добри. Него, поарно дај ги клипчињата тука, ќе ти свирнеме еден куп лајкови, што ќе ти користат у иднина

Физички напад,
Абе дете од каде ти заклучи дека некое си видео каде што сум јас со мене се прикажува некаков си физички напад???
. не прај глупости бе ако си во јавност, да се биде копук не е препорачливо ...
А од каде знаеш ти дали видеото е снимено во јавност, во мојата куќа внатре, или во мојот двор??? И од каде знаеш дали тоа се глупости или не??? Абе ти ниту ме познаваш мене ниту ме знаеш лично, ниту ме знаеш колку години имам, ниту знаеш од кој град сум и од каде ти вакви констатации за мене???
. дај линк да го видиме и да се посмееме :).
Eпа нема проблем...
Уплати ми ти мене на трансакциона сметка (ќе се договориме за која сума пари во ПП ќе ти пишам исто така и бројот на трансакциона сметка ќе ти го дадам...И веднаш ти го пуштам видеото...

Абе дете од каде ти заклучи дека некое си видео каде што сум јас со мене се прикажува некаков си физички напад???

А од каде знаеш ти дали видеото е снимено во јавност, во мојата куќа внатре, или во мојот двор??? И од каде знаеш дали тоа се глупости или не??? Абе ти ниту ме познаваш мене ниту ме знаеш лично, ниту ме знаеш колку години имам, ниту знаеш од кој град сум и од каде ти вакви констатации за мене???

Eпа нема проблем...
Уплати ми ти мене на трансакциона сметка (ќе се договориме за која сума пари во ПП ќе ти пишам исто така и бројот на трансакциона сметка ќе ти го дадам...И веднаш ти го пуштам видеото...
Глуп си или тренираш? Си пишал „Или пак може да му се акне телефонот од неговата тиква...“
Јас ти пишувам што ќе те снајде ако нападнеш некој кој те снима на јавен простор а ти му го земеш телефонот и му го акнеш од глава. Да не правиш глупости зошто другиот има право да те снима ако си во јавност. Гледам јас има нешто навистина интересно што вака те маваат филмови хахаха е па со здравје да си стои на интернет и ќе дојде ден да ти се удри по глава содржината што на на видеото :D

Боље спречити него лечити!!!
Доколку заприметите дека некој ве снима без ваша согласност ова би било најсоодветна мерка!!!

Smartphone-Smashed-Screen-Hammer-600x398.jpg

Или пак може да му се акне телефонот од неговата тиква...
ако јутјуб видеото има реклами, барај авторски права, пари, така најбргу ќе го тргнат :cool:
А да не те плашам, амо во Германија ако те сними некој со мобилен, во сообраќаен или друг казнив прекршок ти ќе одрапаш, не он ( едино мигрантите мува не ги лазе... :D)

Решен е проблемот...
Конечно видеото е тргнато...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom