Отстранување на видео од youtube!!!

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.859
Значи луѓе вака е проблемот...
Деновиве на јутјуб случајно забележав дека со мене има видео..
Ама проблемот е што јас воопшто не забележав кој е тој вол што ме снимал и потоа со мене аплоадирал видео...
Работава е денес приватноста е луксуз на минатото...

Нормално на Јутјуб имам стегнато report и потоа Infringes my rights и пак не е отстрането видеото...
Некој ум да даде?

Deleteme.mk

На сајтот имаш инструкции како сам да пријавиш, плус можеш да ги контактираш од дирекцијата за заштита на личните податоци.

Deleteme.mk

На сајтот имаш инструкции како сам да пријавиш, плус можеш да ги контактираш од дирекцијата за заштита на личните податоци.
Направив се според инструкциите!!!
А после колку часа, дена ќе биде отстрането видеото???

Deleteme.mk

Aбе и јас сакам да тргнам едно видео, ама сам го поставив пред да го купат гугл јутуб (нели така беше) па на акаунтот стар кој не е на џимеил ни пасворд му знам ни ништо. И сега нели ќе е малку апсурдно да се жалам против себе за да го тргнат видеото или јок? Да не има финта и за тоа, да ја искористам темава да не отворам друга :D

Aбе и јас сакам да тргнам едно видео, ама сам го поставив пред да го купат гугл јутуб (нели така беше) па на акаунтот стар кој не е на џимеил ни пасворд му знам ни ништо. И сега нели ќе е малку апсурдно да се жалам против себе за да го тргнат видеото или јок? Да не има финта и за тоа, да ја искористам темава да не отворам друга :D

турви што има на клипчето па толку сакаш да го избришат? :D

турви што има на клипчето па толку сакаш да го избришат? :D
Прам финти со фудбал и тро сум несмасен. Утре другиден ако станам политичар че јадат лајна комуњарине дека не ме бивало за фудбал ова она :D

Има и едно друго, дрнкаме со гитари со братучед ми. И то некако е младост-лудост.

Финта не верувам освен некако ако не успееш пристап до акаунтот да направиш. Инаку молба до YouTube што е малку зезната работа пошто они најверојатно имаат еден куп такви.

Ама пошто видеото е твое, старо и најверојатно со малку погледи/посетеност би требало полесно да иде за остранување.

Реално не им одговара на големите компании да бришат и затоа прават кочници на секој чекор.

Јас лично до Гугл имав request и испадна мачен процес, а за истата работа од Chess.com ми средија за 2-3 дена и учтиви и се.

Од друга страна компанииве со милиони/милијарди корисници како Гугл и невозможно е сите побарувања да ги реализираат дури и да сакаат.

Прам финти со фудбал и тро сум несмасен. Утре другиден ако станам политичар че јадат лајна комуњарине дека не ме бивало за фудбал ова она :D
па ако е толку сериозна работата види на линкот, дури и на порнхаб да си го ставил би го избришале а камоли јутуб

Направив се според инструкциите!!!
А после колку часа, дена ќе биде отстрането видеото???

Ако е музика или филм, и сл. знаат да го тргнат во рок од пола саат. Ама пошто не си Бијонсе или Лиделоф, барем 24 часа ќе чекаш.

па ако е толку сериозна работата види на линкот, дури и на порнхаб да си го ставил би го избришале а камоли јутуб
Абе ич не е сериозна, само онака знајш кога ќе потпорасни човек сфаќа пример дека нештото е можеби и глупо или уште поубо е да го нема да речиме ти текнува? :D Така да искрено ме боли к... ама ај ќе пратам да видам во секој случај. И јас да ги потормозам тро нив, доста ми бришеа песнички шо прикачував ебаго.

Абе ич не е сериозна, само онака знајш кога ќе потпорасни човек сфаќа пример дека нештото е можеби и глупо или уште поубо е да го нема да речиме ти текнува? :D Така да искрено ме боли к... ама ај ќе пратам да видам во секој случај. И јас да ги потормозам тро нив, доста ми бришеа песнички шо прикачував ебаго.

ја би ти рекол да не го бришеш пошто можеш да го искористиш во твојата политичка кампања, како кога си бил ти мал си бил како другите деца а не роналдињо и да ги мотивираш да спортуваат

Боље спречити него лечити!!!
Доколку заприметите дека некој ве снима без ваша согласност ова би било најсоодветна мерка!!!

Smartphone-Smashed-Screen-Hammer-600x398.jpg

Или пак може да му се акне телефонот од неговата тиква...

Има и едно друго, дрнкаме со гитари со братучед ми. И то некако е младост-лудост.

Шизик, глеам нешто трикови со магија на некој канал шо претпоставувам дека е твој. На еден дури има магионичарот и асистент, нешто со ножеви го боде, мафта на камерата. Дури и хејтерски коментари има. Твој канал е тоа? Ај нека е твој. :D

Стави го клипот тука, за сите да кликнеме репорт. :D

Шала на страна, нема друг начин да се тргне без репорт (освен ако го “хакнеш“ профилот).
Од линкот:
Flagged videos are not automatically taken down by the flagging system. If a video doesn't violate our guidelines, no amount of flagging will change that, and the video will stay on the site.

Разгледај тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom