Alumul пвц (врати и прозори)

• Креатор на темата Креатор на темата Riki_staff
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 септември 2015
Мислења
183
Поени од реакции
50
Здраво дали некој има ставано пвц врати и прозори од овој бренд Alumil ,чие произвотство се,како се покажани ако веќе некој користи од овој бренд,ако знае некој нешто нека пише овде

Sent from my E2003 using Tapatalk

Баш најде кога да ја отвориш темава, и јас се интересирам за пвц ми треба информација, доколку некој од членовите има искуство со пвц од проспера, нека пипе, гледам доста фалени.

Aлумил имам 4 години, ама не ПВЦ, него алуминиумски врати и прозорци.
Не сум имал никаков проблем, освен што на една врата менував рачка, бидејќи се скрши, но тоа беше по моја вина.
Убаво дихтуваат, нема проблеми засега.

Јас нарачав Roplasto имам и договор во кој пишува Roplasto,нарачав на цела куќа арно ама на нив пишува Alumil,не сум во Мк и моите ми пратија слики да ги видам...затоа прашувам да не се некој кинески...и влезната врата не е направена како шо ја одбрав од каталог (катастрофа е)

Sent from my E2003 using Tapatalk

Алумил се грчки и се сметаат за доста квалитетни. Но за да еден прозор/врата биде квалитетен во однос на функцијата, големо влијание има и неговата монтажа. Според мене има многу подобри, но и Алумил се меѓу доста добрите.

http://remontmarket.mk/service/107
Мене овие ми ги средија прозорите и вратите и да ви кажам многу сум задоволна. Пробај контактирај ги и види што ќе ти кажат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom