Да и купи ја веднаш таму после да не бараш, јас така се зезнав не купив после ги барав по бензинските(иако кажуваат демек на секоја бензинска ги има не е така),Ова со винетките уште се продаваат после граница во трафиката?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да и купи ја веднаш таму после да не бараш, јас така се зезнав не купив после ги барав по бензинските(иако кажуваат демек на секоја бензинска ги има не е така),Ова со винетките уште се продаваат после граница во трафиката?
А колку е цената? Јас ќе сум 2 дена. Имало дневни и седмични, јас да земам 2 дневни или една седмична?Да и купи ја веднаш таму после да не бараш, јас така се зезнав не купив после ги барав по бензинските(иако кажуваат демек на секоја бензинска ги има не е така),
Sedmicna 5 6 eur eА колку е цената? Јас ќе сум 2 дена. Имало дневни и седмични, јас да земам 2 дневни или една седмична?
7.5 evra, 15 leva.А колку е цената? Јас ќе сум 2 дена. Имало дневни и седмични, јас да земам 2 дневни или една седмична?
Da taka neso bese gi pokacija lani malku7.5 evra, 15 leva.
Може во евра да се плати така?7.5 evra, 15 leva.
Da moze i karticka mislam moze ako im raboti terminalot[DOUBLEPOST=1509534378][/DOUBLEPOST]Odma posle carina ti e butka edna smesna prasaj gi ke ti pokazatМоже во евра да се плати така?
Ti treba zelen karton za da napustis so kola vozilo bez razlika kaj i da ides vo svetotДа ве прашам дали знаете дали ми е потребен зелен картон за Србија. Сепак нели може само со лична карта да се влезе па не сум сигурен за зелениот картон...
Патнички возила до 66 KW - годишен 3.690 ден.
Патнички возила над 66 KW - годишен 5.536 ден.
мојата е 66 kw и колку ке биде?