Провизија при праќање пари од ангија во Македонија преку Вестерн

• Креатор на темата Креатор на темата branegj
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 јануари 2009
Мислења
97
Поени од реакции
21
Дали некој знае колку е произијата при праќање пари од Англија во Македонија преку Вестерн унион или преку некој друг сервис

Ве молам кој знае нека помогне... Дали може да се праќаат пари преку Вестерн Јунион од Англија или тоа е само за Америка? Ако не, тогаш која платформа е најдобра и најевтина да се примаат пари од Англија?

Ве молам кој знае нека помогне... Дали може да се праќаат пари преку Вестерн Јунион од Англија или тоа е само за Америка? Ако не, тогаш која платформа е најдобра и најевтина да се примаат пари од Англија?
moze od western union i od anglija da prakjash.
za da vidish koja provizija e, i koj kurs, funta - denar /evro, najednostavno ti e da instaliras western union app na telefonot i odma ti pokazuva.

koi drugi opcii gi ima vo anglija, i koja e najeftina, ne znam. ama chesto koristeni se - revolut, wise, payoneer i slichni.

Znae li nekoj dali prakjacot moze da ja stopira pratkata na pari preku Western Union? Dali moze da si gi povlece parite ako vekje gi pustil preku WU?

Znae li nekoj dali prakjacot moze da ja stopira pratkata na pari preku Western Union? Dali moze da si gi povlece parite ako vekje gi pustil preku WU?
секако, доколку примачот не го прифатил трансферот и не ги депонирал средствата.

Moneygram на мене ми е топ, на 1000 фунти 4 фунти зима.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom