8 часа на небо

Член од
12 ноември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
Пастор од Чиле на евангелска заедница бил осум саата на небо еве ви несо да видите како го казува сведоството на you tube

kje objasnam na kratko so vika u celina za tie so ne znaat spanski
citiram:
dodeka angelite go nosele na neboto mu pokazale mesecinata i sonceto da vidat kako sjajat i cudata na BOG posle toa dosle do vtoroto nebo covekot se navednal im vikal da go odnesat pak vo svoeto telo od strav ama angelite mu rekle krenia glataa BOG e so nas zs vtoroto nebo pripajalo na demonite i visol isti demoni kako tie ren4ersi so gi davaat na a1 kako vikaat da gi ubieme decata na zemjata mu vikale proklet da si prokleta da e crkvata po toa koga dosle na neboto ulicite bile od zlato ISUS pocnal da place i da vika crkvata se poekje me napusta mu pokazal kako vo crkvite brat so brat se mrazat a nebo se bili vekje spremno coekov mu rekol zosto do sea ne dojde ISUS rekol deka TATKOTO se smisluvav i ostavil uste mn malce vreme za gresnite a celta na ISUS bila so go zemal da im kaze na crkvata vo 4ile da se poekje odat kon nego zosto ISUS ima plan za chile ISUS mu rekol deka evangelskata crkva e bozjiot dar i ISUS{nemoij sea drugite veri da se bunat ne e temaa za debata tuku za ohrabruvaje} bil golem muskulet silen i deka skoro idel i u eden moment visol kako angel ide i trca i vika crkvata i voij mu rekol zs trcas i vikas crkvata ide Angelot ne odgovoril niso i covekot pocnal da trca po nego istoto da go povtorua voa e samo mal del da objasnam na tie so ne znaat spanski so zborva covekot SLAVA NA BOG IDE ISUS USE MN MALCE.

Чекај малце...Па има еден „исус„ малку е „црномањаст„, кој на опрелестените редовно им кажува саде пофални зборови.

П.С. Со што се удостоил дотичниот за да може да го види духовниот Свет?

inaku coekov pred toa rabotel vo nekoje mn dobro mesto i BOG preku lugje so ne znaat za BOG mu rekle deka on treba da ja napusti taa rabota koja bila sest saati i koa ja napustil BOG mu rekol deka sega sekoe sabajle kje se moli po 6 saata za crkvata

Не сонувал лажееееееееее!

[youtube]http://au.youtube.com/watch?v=fhSdOtyERuI[/youtube]

Видете дали овие луѓе ви делуваат како да се под дејство на светиот дух.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom