Тамара Тодевска (Арена Борис Трајковски) - 27.11.2015

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа со статусот и беше дно-дна, сељандура цицлеста. Едно е да си ко мене, небитен па рандом да викаш „фиромјани“ и никој да не ме перцепира зошто нели, кој сум јас ама со вакво деградирање на цела нација (каква и да е), марш у пичку матер.
Исти кур ми е и Калиопи кога ја поебаа со настап на јуровижн и кога рече „веќе никогаш нема да настапувам за Македонија“, за после 3 години да отиде на јуровижн како наш представник.

Кучки, едната голема уста, другата големи цицки.

На страна овцава, озбилно Врчак ќе настапува?

Едит: Види ја сликата ебате дебилот, ти пишува...

Последно уредено:
Стварно бе да те понижи у фаца, да ти го плесне у образ и да и идеш на концерт да и дигаш рејтинзи? Дефинитивно имаме проблем со самопочитувањето.

"А бе ајде шо е ова само турбо фолк во државава, не си ја цениме државава бууу!!"

"Шо ? Македонска пеачка ќе има концерт ? ХАХАХА ЛЕЛЕ НЕ ИДЕТЕ ХАХАХА"

(y) Македонска работа.

Концерт во Борис Трајковски а ? Ауууу колку за ова ќе се фрлаат гратиси само...иначе чисто сумњам дека ќе успее до ПОЛА да ја наполни салата. Ма да...па и имаше пар хитчиња годиниве можеби ќе идат луѓе кој знае. Се на се типувам на четврт сала со продадени карти и уште пола сала со гратиси чисто да се дешава некоја гужва демек ете се наполнила салата.

Како и секогаш ќе отидат тинејџерки кои сеуште незнаат што е музика и целите напалени како тоа они биле на Тамара и секако за некое пар селфи да си напраат.

Само прашањето е како вакви "ѕвезди" сеуште опстојуваат на кој начин е прашањето.

Кој ја врти бе,него @RickyLFC9,ајде отварај тема за концертот на Аца Лукас,мора да им правиме конкуренција:D

Мислам дека со таа изјава што ја дала, не е далеку од вистината.

шо знам, ме нервира, и таја и сесра е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom