Локални програми

• Креатор на темата Креатор на темата Goodfella
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Ги гледате ли локалните телевизии, што нудат ?
Веќе некое време на телевизорот не сум го променил каналот, си стои на Интел ТВ (Струмица), (чат пат пуштам на СК1 и СК2) имат убедливо најдобра програма. Секоја вечер дават филм, последните неколку денa ги даваа Wolf Of Wall Street, Inglorious Basterds, Django, Fight Club, The Godfather трите дела, а сега го дават V for Vendeta. Дават и по една епизода неделно од Lost, Dexter и од уште една серија мислам. Пред тоа ги даваа Breaking Bad, Prison Break и CSI Miami.
Само мислам дека нема шанси сето ова да е легално и се плашам дека може да ги заебат секој момент.

Интел? ВИС вртеа филмови симнати од торенти обично навечер. Нема кој да ги заебе, ако се сфаќаме, инаку така тераат више 10 години.
Браво за програмата, како и да е.

Јас немам приклучено телевизија на телевизорот, директно со компјутер ми е. Не гледам тв воопшто.

Na mene TV-to mi e uklucen da mi prave drustvo u sobata , da galame dodeka si dremam pred kompjuter :)
Inace zlatni torenti (Gospod Shiva zdravje da mu dade i fizicki i mentalno na taj so go izmislis torent softverceto :) )
i fino lepo si geldame u ful HD. A serija koj moze da gleda edna epizoda, pa da ja ceka narednata utre? Serija se gleda od 12 vecer do 7-8 sabajle fino lepo i posle si spies na raat bez "anksiozen" i depresiven filing :P

Локалните телевизии можеби се за нијанса подобри од националниве. Имаа повеќе музичка програма, имаат повеќе емисии каде гостуваат наши пејачи/глумци, а немаат окупација од турски серии.

Јас често ги гледам МТМ, Едо, порано ја гледав АТВ, но веќе ја немам........., а одвреме навреме преку Јутуб (песни, емисии, вести....., прикачени на нивниот канал) ги гледам и ТВ Орбис (Битола), Боем и уште некои други за кои сега неможе да ми текне.

:)

Локалните телевизии можеби се за нијанса подобри од националниве. Имаа повеќе музичка програма, имаат повеќе емисии каде гостуваат наши пејачи/глумци, а немаат окупација од турски серии.

Јас често ги гледам МТМ, Едо, порано ја гледав АТВ, но веќе ја немам........., а одвреме навреме преку Јутуб (песни, емисии, вести....., прикачени на нивниот канал) ги гледам и ТВ Орбис (Битола), Боем и уште некои други за кои сега неможе да ми текне.

:)

ХАХАХАХАХХАХА дали си озбилен со МТМ,која е таа телевизија бе да ти ебам ботот,само ти и тој што е негова телевизијата,чат пат луѓето што работат таму (не дека сакаат,мораат за да им се дигне гледаност :pos:) ја гледате.

Мтм глеал бе :facepalm:

На Струмичката Интел и нема рамен,вчера беше Лудиот Макс новиот,сега е Кунгсмен..И тоа секоја вечер се нови филмови..секоја чест за момците...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom