PENDULUM во Скопје 13.11.2015 - фејк

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Еве што пишува на евентот на Facebook:

"Со особено задоволство чест ни е да го најавиме гостувањето на едно од најголемите d’n’b/rock/electro бендови на сите времиња , Aвстралиската атракција - PENDULUM.
На 13 Ноември како дел од светската турнеја по повод 10 години од нивниот деби албум Македонија ќе се најде на листата и бендот ќе настапи со незаборавен дј сет во кој меѓу другите ќе ги слушнеме секако и нивните химни :
Watercolour, Witchcraft, Showdown, Bloodsugar, The island, Tarantula, Slam, Crash и нивниот рмх за Prodigy – Wodoo People.
Повеќе детали околу локацијата и цена на влезниците очекувајте во наредните денови. Ова ќе биде вечер која Македонија долго ќе ја памети."

1. Настапуваат само како DJ Set.
2. Страницата (Герила) што се поајвува како организатор има само 8 допаѓања, и некако не ми изгледа официјално ова.
3. Има официјална информација, од страна на Pendulum некој? Ми изгледа на лажно ова. Се надевам сум грешка. :)

1. Настапуваат само како DJ Set.
2. Страницата (Герила) што се поајвува како организатор има само 8 допаѓања, и некако не ми изгледа официјално ова.
3. Има официјална информација, од страна на Pendulum некој? Ми изгледа на лажно ова. Се надевам сум грешка. :)
И мене ми беше сомнително тоа со 8-те лајкови на Герила, а и не можам да најдам ништо на нивниот официјален сајт. Затоа и ја отворив темата со доза на резервираност, цитирајки го тоа што го пишува на евентот. Останува времето да покаже :)

Pendulum не свиреле заедно скоро 4 години така да не се надевајте. Pendulum како DJ сет, as far as I know, doesn't exist... така да, лже кучката

Pendulum DJ set постои, сега август беа во Будимпешта. Веројатно е сам овој дџ-ов и е евтин, па затоа мислам дека настанов не е фејк. Официјално на сајтот нема веројатно поради тоа што се` уште не се знаела локацијата. Јас имам надеж па ќе видиме.

На официјалната страна стои само за 2 следни настани и тоа на 20ти и 25ти. Првиот е DJ сет во Барселона а потоа во Корнвол. Така да... има надеж :)
Е сеа нема да биде кланица и ладилник како на цел бенд, ама би требало да биде фино искуство :) Јас кликнав на ФБ дека ќе одам :)

Може некој си тестираше пазар, дали ќе му се исплати да ги донесе во МК :D

Фан страницата на „организаторот“ беше направена со само еден настан. Во знак на револт кликнав report :)

upload_2015-11-6_11-21-55.png
Од 31ви октомври... Којзнае ова, си играат со нас :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom