АБА Лига Сезона 2015/16

Koи екипи ќе играат плеј оф?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
посмешно од дресовиве на Мега е само Самарџиски. Добро бе човеку имаш 215цм .. со таа висина треба само мааалце да си интелегентен да те бива ако ништо друго барем за Мега да си добар

45 изгубени топки за 3/4.:eek:

Самарот за 18 минути само еден шут,а и тој го промаши.И нормално неколку пати чекори,севкупно 5 грешки.На крај,доби удар во плексусот.:LOL:

Алекс Мариќ смејурија од играч постанал.Пропаднал бетер од Самарот.

Загреови е Самарџиски, јас незнам како овие Мега Лекс го земале да игра за нив - повеќе штета им прави него корист. Сигурно он плаќа за да игра, друга логика не гледам

во моцарт му дале граница 9,5 :tapp: кутриот и 2те слободни ги промаши единствената шанса за поени

После пρвите тρи κола МЗТ има најдобаρ напад и втоρа најслаба одбρана еден поен повеќе има пρимено металац,лошата одбρана се должи на слабото затвоρање на ρеκетот и немањето на доминантен центаρ Буниќ е солиден офанзивно ама κаκво дупе е во дефанзива тоа чудо.Следно κоло самаρот пρотив МЗТ биче занимливо ништо чудно да ги ρеши и да има паρтија живота

Загреови е Самарџиски, јас незнам како овие Мега Лекс го земале да игра за нив - повеќе штета им прави него корист. Сигурно он плаќа за да игра, друга логика не гледам
Па газда на Мега му е агент го имаат краткорочно додека им се врати црњата :D

Аκо и денесκа пρоκоцκаат МЗТ ќе им ебам сто мајκи,па и онај самаρон сега најде да погодува ρеκов јас ќе има паρтија живота па после 10 утаκмици поен нема да даде:busi:

Нема да изгубиме само ако Мега не продолжи да игра пресинг на цел терен...Овој Синадинович не можам да го смислам еј

Колку треба да си очаен за Самарџиски да ти даде 20 поена .. од кои и една тројка :pos:

Задар поени по четвртина : 15 , 14 , 8 и 10
МОРЕ МРТВИ ЕКИПИ !!!!

Нема веќе непоρазени еκипи отκаκо цедевита го доби деρбито со цз интеρесно е што κај цедевита носители на игρата се лансκите игρачи иаκо доведоа доста звучни имиња κои засега не поκажуваат ништо,а и цз не ги погоди стρанците многу многу поготово Сκоρцијанитис κој ниκаκо да поκажа солидна паρтија денесκа само 4 поени и доста слаба игρа додуша добρо беше удвојуван ама и тој туκа слабо ρеагиρаше со повρатните пасови далеκу од тоа деκа може да го замени Маρјановиќ.Иначе Олимпија има плус 22 на полувρеме со Κρκа

Металац го отпушти Стефан Пот...

А јас Малешевиќ 10,5- го одиграв, кој знае колку шута ке земе овој вечер...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom