Трендот со палмите

• Креатор на темата Креатор на темата Bonnie and Clyde
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.903
Поени од реакции
12.161
Денес засадени едно десетина палми и во Бутел1, ова више стварно е чудно чудо.
Со сила убавина не бидува така да не очекувам и палмиве да ги бидне а и некако не ми е по кејф, некако вештачки делува...

Со сила убавина не бидува така да не очекувам и палмиве да ги бидне а и некако не ми е по кејф, некако вештачки делува...
Е да бе вешачки и добро е додека се палми
Гледаш дека климата се менува па ќе можат и кај нас да опстануваат.
Не викај двапати да не им текне мориња и окенани да почнат да донесуваат

Trendo.jpg
Т
СО
images

Тие цел споменик 10 метри поназад го поместија на плоштад, па за палми било проблем. Интересни сумите што ги кажуваат, а анексите што ги прават попатно се уште поинтересни....
Мизерија, од кич во кич

Ова како демек тренд е се и сешто да се хејта
Циге ти НЛБ ги хејташе за нешто што не направиле, не па ова. Ќути си.

Битно се гради , битно се сади ;)
Или се сече !?!?! :cautious: (Не сум сигурен за ова)

Ќе одам деновиве да пребројам колку има во прилеп околу општина и кај поштана на кружниот. Чисто за статистика колку ќе го преживеат пиво фест. Во најмала рака ќе бидат мочани и наводнувани тие денови до дрт а друго дека така високи на колку пијаници ќе им текне да одкорнат или пресечат од ортомите што ги држат тоа само господ знае. Една ортома помалку и палмата газ прекугла...

Vo Strumica ima mnogu odamna, pred poveke od 5 godini i togas mi bea ok. Iako duri bea od Zaev. :D
Mene mi se ok, neka isposecat lipite i site nikakvi drvja od koi gubam sves od kivanje.

И да насадат палми, пак ќе земат пари. И да не насадат палми, пак ќе земат пари. Така да исто ни се фаќа........., но бар вака насадиле нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom