НАТПРЕВАР #36 - Тема - ЛЕТО (гласање)

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Гласам за

• Вкупно гласачи
    19
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
Anco
Anco.jpg
Jas.
Jas..jpg
SuBZerO
SuBZerO.jpg
Toto.toto
Toto.toto.jpg

Мојот глас оди кај @Jas. ....................., едноставно сликата има душа(y)

Иначе каде е сликано ова?:)

@SuBZerO

Топ фотографија буквално кога ја гледам фотографијата едноставно посакуваш таму да се створиш да се сончаш ама брате водата е да влезеш и да не излезеш.

@Anco

Искрено без лутење ама пример ако натпреварот е сликајте патлиџан ти ќе сликаш се освен патлиџан не. Така и во овој случај малку си скршнал од темата воопшто не ми се допаѓа начинот на кој ги преставуваш своите фотографии.

Picture 1694.jpg Picture 759.jpg Picture 757.jpg Picture 756.jpg Picture 2097.jpg
добро е вака
Темата во најава е НА ШТО ВЕ ПОТСЕЌА ЛЕТОТО ( и јас го кажав со слика моето, секое лето ме потсеќа на ...)
Инаку баш од ЛЕТО имам стотина слики тука и еве неколку по твој ќејф.

Прегледај го приврзокот 124168 Прегледај го приврзокот 124169 Прегледај го приврзокот 124170 Прегледај го приврзокот 124171 Прегледај го приврзокот 124172
добро е вака
Темата во најава е НА ШТО ВЕ ПОТСЕЌА ЛЕТОТО ( и јас го кажав со слика моето, секое лето ме потсеќа на ...)
Инаку баш од ЛЕТО имам стотина слики тука и еве неколку по твој ќејф.

Анчо! Многу лошо изведена фотографија, ама ако сакаше да го кажеш тоа што јас го видов, супер идеја :)

Co закасненије ја затворам темата и го повикувам г-дин @Jas. да постави нова задача

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom