Криминалци и криминални групи во МК

ВИДЕО: 25-годишниот Филип Секуловски - Кобра е убиецот на фудбалерот Мартин Јанушев
17.11.2017 18:38
Прочитано : 8,993

по 2 години, тој сам се предаде..

Убиецот на Мартин се предал сам, се криел и во Србија

пази сега, сите молчат како мутави а нарачано убиство, дури имаше уште тогаш индиции дека нарачател е Р.Ш., криминалец со дебело досје , наводно и близок со партијата на власт, а кој исто така е во бегство... сега ликвидаторот се предаде ама и по месец дена абер нема за истрага и откривање и фаќање на нарачателот..
сите молчат, дали се чека новиот технички министер, по службена должност да ја активира истрагата или и ова ќе се заташка како дузина други ??

ВИДЕО: 25-годишниот Филип Секуловски - Кобра е убиецот на фудбалерот Мартин Јанушев
17.11.2017 18:38
Прочитано : 8,993

по 2 години, тој сам се предаде..

Убиецот на Мартин се предал сам, се криел и во Србија

пази сега, сите молчат како мутави а нарачано убиство, дури имаше уште тогаш индиции дека нарачател е Р.Ш., криминалец со дебело досје , наводно и близок со партијата на власт, а кој исто така е во бегство... сега ликвидаторот се предаде ама и по месец дена абер нема за истрага и откривање и фаќање на нарачателот..
сите молчат, дали се чека новиот технички министер, по службена должност да ја активира истрагата или и ова ќе се заташка како дузина други ??
За брзо ќе има избори, нека не ве чуди нов бран амнестирања..

Пукано врз Фантом.

Пукано врз Фантом.

Кој би пукал?

Кој би пукал?
Тетката од библиотека,не ја вратил книгата на време :icon_mrgr:

Овие пишуваат било поврзано со пукањето во Палас,ама кој ќе знае.
Престројување пред избори може да е?

Ako e Mijalko togash se kletvite i molbi na fantom radi kitcnens
[/QUOT[/automerge][/QUOTE]
Taka
Кој би пукал?
Fantom go tepaa Oki, Shevalj, Afrim, znaci dukanzik grcec banda vo four kitcens ili kako se vikase veke. Tamu bil i sinot na Mijalkov koga go tepale se drzel po strana. Posle koga bese pukanjeto vo Palas, dzandarite koi dosle na proverka radi galama, otkako bile izbrkani i vregjani, samite dzandari dale dojava do strukturi bliski na Mijalkov i na Boris Mutkov Fantom, deka site od dukanzik se na kup vo Palas. Deka pukale lugje bliski na Fantom se gledase i po nestrucnosta i nacinot vikajki policija policija i promasuvajki rafalno. I sega konecno odkako ne gi ispoapsija vo raciite ovie od dukanzik grcec, mu vrakaat na Fantom. Fala Bogu sto e ziv
Автоматски споено мислење:

Последно уредено од модератор:
Абе како па нели беа платеници на тоте се отепафме от читање а баш ви велев дека е фантом замешан
Тоте и Фантом се многу блиски,може да е нарачано и од двајцата.Заеднички непријател имаат.

Република, објавија и слики од случајот...

Застрелан Борис Мутков Фантом, ранет пренесен е во болница
ЦРНА ХРОНИКА24.12.2019 / 8:15

izreshetana-kola-fantom-pukanje-bardovci-policija-3-960x720.jpg

Све аматери и правени со мочка. Ликвидација се прави кога се излегува од возило, кога е најранлив тој што треба да го ликвидираат. Убија 500 криминалци на ваков начин од 1990 до 1995 низ Белград.

Све аматери и правени со мочка. Ликвидација се прави кога се излегува од возило, кога е најранлив тој што треба да го ликвидираат. Убија 500 криминалци на ваков начин од 1990 до 1995 низ Белград.
Па друже не сме ние ваљда попаметни од нив па да ги учиме како се извршува ликвидација.
Најверојатно не ни требало да биде убиен.

Pa dobro, mozebi namerno e pukano da ne go ubijat, tuku da go opomenat.

Pa dobro, mozebi namerno e pukano da ne go ubijat, tuku da go opomenat.

ко што прочитав ранет е а во движење плус рафал не е баш нешто над кое имаш контрола што значи далеку е од заплашување

Sent from my iPhone using Tapatalk

ко што прочитав ранет е а во движење плус рафал не е баш нешто над кое имаш контрола што значи далеку е од заплашување

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rafal i poveketo kursumi zavrsile direktno kon vozackata vrata. Kako da e slicna slucka kako na pokojniot Naim.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom