Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Abe dobra rabota e toa pirsingot.jas se mislam da si stavam na vegja cisto onaka da vidam kako ke mi stoi,ama nekako mnogu pari mi se glea toa.

Како што кажав задоволство си е задоволство а тоа секако и кошта ама еднаш се става така да кога ке размислиш не е нешто скапо

povise boli da stavis mingusa na uvo nego na vega
jas imam na vega (na dvete) vece 10 godini
nosot e bolen i tesko zarasnuva
na pupka koga drugar mi stavi padna u nesvest
jazik mesec dena bol
pupok isto tesko zarasnuva i mnogu e vazno da ne se dira

kojoti напиша:
povise boli da stavis mingusa na uvo nego na vega
jas imam na vega (na dvete) vece 10 godini
nosot e bolen i tesko zarasnuva
na pupka koga drugar mi stavi padna u nesvest
jazik mesec dena bol
pupok isto tesko zarasnuva i mnogu e vazno da ne se dira

za vegja ne mozam da ti kazam, bidejki sum nemala tamu pirs...

ali nosot ne e bolen...ne boli mnogu i lesno zarasnuva bidejki od drugata strana na dupkata e ligavo ti teknuva? I so samoto toa ako ne go stais pirsot 2,3 dena veke se formira korupka i zarasnuva....

Jazikot isto taka, imam i na jazik i ne boli mesec dena posle. Ima mal otok nekolku dena po busenjeto, i eve da kazeme ti treba nedela dena da se priviknes na stranoto telo vo usta, i da go izvezbas jadenjeto :) Mesec dena ne doaga u obzir:ne: A da se preporacuva, da ne se ljubis 2 nedeli po busenjeto, bidejki dupkata e sveza i neli bi mozelo bakterii od partnerot ali ne e tolku bitno...BATADINE obavezno se stava...

Pupak imam i tamu, i me bolese zatoa sto mrdnav. Da ne mrdnev nemase da boli tolku. Malku podolg proces na zazdravuvanje e ali vredi. Prekrasno izgleda nema sto...ubavo stomace + ubavo pirsce meraci...
najbitno e da ja mies dupkata so antibakteriski sapun i da stavas od taa masta zaboraiv kao se vikase...

i sekako ne treba da gi izlozuvas dupkite na zagadeni vodi dodeka e dupkata sveza toa nikako prviot mesec dena!:icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
za vegja ne mozam da ti kazam, bidejki sum nemala tamu pirs...

ali nosot ne e bolen...ne boli mnogu i lesno zarasnuva bidejki od drugata strana na dupkata e ligavo ti teknuva? I so samoto toa ako ne go stais pirsot 2,3 dena veke se formira korupka i zarasnuva....

Jazikot isto taka, imam i na jazik i ne boli mesec dena posle. Ima mal otok nekolku dena po busenjeto, i eve da kazeme ti treba nedela dena da se priviknes na stranoto telo vo usta, i da go izvezbas jadenjeto :) Mesec dena ne doaga u obzir:ne: A da se preporacuva, da ne se ljubis 2 nedeli po busenjeto, bidejki dupkata e sveza i neli bi mozelo bakterii od partnerot ali ne e tolku bitno...BATADINE obavezno se stava...

Pupak imam i tamu, i me bolese zatoa sto mrdnav. Da ne mrdnev nemase da boli tolku. Malku podolg proces na zazdravuvanje e ali vredi. Prekrasno izgleda nema sto...ubavo stomace + ubavo pirsce meraci...
najbitno e da ja mies dupkata so antibakteriski sapun i da stavas od taa masta zaboraiv kao se vikase...

i sekako ne treba da gi izlozuvas dupkite na zagadeni vodi dodeka e dupkata sveza toa nikako prviot mesec dena!:icon_lol:

Аман бе шо дупки си отворила. Ко решето си се направила :lud:
Од тебе тапан не бидува:ne: :ne:

Carlito Brigante напиша:
Аман бе шо дупки си отворила. Ко решето си се направила :lud:
Од тебе тапан не бидува:ne: :ne:

heheh,
epa toa ti e, sakam pirsevi i si stavam :)
baska site se ubavi i pristojni:pos:

abe sho zborvite dedomu gi pirsashe prasinjana so olkaj zici...to si imashe prichina..da ne rinat niz kochina...

Boogie напиша:
И јас сум за пирсинг ама не кажувам каде имам бидејки имам многу :)
040il.jpg

Али дефинитивно ми се допаѓа како изгледа пирс на девојка е тоа е многу секси :wink:

јас откако памтам сум сакала на уста, т.е. под уста... ама многу ми е страв.. мислам мноооооогу... како што разбрав од погоре, boogie ти профеционалец си бил за тоа а? ај да си закажам кај тебе...
а може да се пирса со анестезија?

Мене најмногу ми се свиѓа да имаш на јазик ама не у средина ко сите :) два пирса еден карши друг (лево и десно) со поситни топчиња... размислувам да се бушам... си се убедувам сам себе дека нема да ме боли :)

Не е проблем ке завршиме работа треба да знаете дека не е проблем пирсот ако го сакате треба да го имате денеска тоа се прави со анестетик и не е болно воопшто а за вкусот ке зборуваме кога ке ми дојдете на гости у Буњаковец :)

boogie, jас си закажувам уште од сеа за по нова година :) (пошо за празнициве ќе си одам дома, па кој ќе ги слуша)
а како идат цениве отприлика?

Ima popust za nova godina znaciod 25.12.2005 pa do 10.01.2005 pirsot i tetovazite se so 50% popust a bidejki pirsanjeto bese 800den. znaci sega 400den.+ pirsot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom