Mud
Aloysius Devadander Abercrombie
- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 4.245
- Поени од реакции
- 7.455
Само македонецот не верува во ниту една теорија на заговор не само за ова ај тргнеме од почеток : Атентат на Киро Глигоров чоекот не го даваше името додека не му спремија автомобил бомба знаејќи ако преживее ќе се исплаши ако не тој кој ќе го смени ќе прифати се или ќе го снајде тоа што го снајде Киро.
Падот на кингерот и смртта на Борис Трајковски ова може да се напише и сними неколку филма за сите можни теории кои кружат од тоа дека авионот е срушен од земја , па дека принудно слетал и подоцна ги убиле на лице место и се запалени само еден кој бегал и едвај го фатиле им останал жив , па го скинале на друг начин , а зошто ? Политичар од висок ранг кој можеше да го реши спорот со името на наједноставен начин ама на некој не му одговараше да не кажам престана да им игра на Американците како сакат тие.
Собраќајната несреќа во која загина Тоше теорите велат дека го потплатиле шоферот па и до тоа дека некој на бензинската ги онеспособил кочниците на возилото. Зошто им пречеше на многу балкански ѕвезди , а се прогнозираше за огромен потенцијал за светска кариера.
Лирџетот на Никола Груевски ова се случува втор пат е зошто ? Па пак стај ја америка и нејзините интриги за рускиот гас да не дојде кон балканот. Мора да биде одлучно или сме со едни или со други тоа е сега притискот што се прави.
Ако мислите дека грешам сетете се на Полскиот претседател и каде исчезна типот кој го сними целиот настан...[DOUBLEPOST=1432241817][/DOUBLEPOST] Нема логика ама баш никаква релната бројка не е 30% реална бројка е до 20% пола од тие што се приајвуват не барат работа т.е се корисници на социјална помош или некој други бенефиции. Знаеш зошто не растат платите еве ја ќе ти кажам на едно групно интервју прашуват колкава плата очекуваме и јас викам под 10 000 нето не прифаќам , а тој до мене вика па јас за 6000 ќе работам и што сакаш да каже еј чекај ќе те зеам тебе што бараш поише пари работи ако ти се работи ако не има некој што ќе работи за тие пари.
Ќе ти вратев со зборови али џабе е, за џабе ќе куцам. Затоа dank maymay за тебе